- 13,434
- 14,489
- 113
Farkettim şimdi çimento karıyom beton attıracam Oğuzhandan şüpheleniyorum Ankara'ya gelecem diyip duruyor sürekli 😂sana kabaran bişeyler var ozaman o rüyada dikkatli ol![]()
Farkettim şimdi çimento karıyom beton attıracam Oğuzhandan şüpheleniyorum Ankara'ya gelecem diyip duruyor sürekli 😂sana kabaran bişeyler var ozaman o rüyada dikkatli ol![]()
Slotlar seni paranoyak yaptı sanırımLan rüyamda gördüm be duvarda kertenkele vardı elimde taş fırlatiyim dedim kertenkele yere düştü fareye dönüştü rüyalar aldı başını gidiyor iyi değilim 😂😂
Gelecekkk gelecekkRuyani seveym 2.3 oldu mac
Puhahha lalezar paklar bizi 😂😂😂Farkettim şimdi çimento karıyom beton attıracam Oğuzhandan şüpheleniyorum Ankara'ya gelecem diyip duruyor sürekli 😂
Yooo taş gibiyim bizi hayat bozmamış slot mu bozacak, eğlencesine oynadığın hiç birşey psikoloji bozmaz 😂Slotlar seni paranoyak yaptı sanırım
Senide basketler deli manyak 😂😂Slotlar seni paranoyak yaptı sanırım
Gidelim valla gidelimPuhahha lalezar paklar bizi 😂😂😂
Gelince seslencm gidicez merak etme ✋🥳🥳Gidelim valla gidelim
Eee zengin adamın hali başka tabiYooo taş gibiyim bizi hayat bozmamış slot mu bozacak, eğlencesine oynadığın hiç birşey psikoloji bozmaz 😂
877 878 sec beyen al 😂@TestoHaylan06 joker güncel giriş ne bilederim
Öyle bir zenginim ki sorma mafya peşimde 😂Eee zengin adamın hali başka tabi
Hic ogretmediler.mi.sana yunusum ruyalar tersine xikar 😂😂😂Ev kırmızı yedi @TestoHaylan06 nasıl rüya la bu herşey tersi
Cuk oturdu harbi hahahaHic ogretmediler.mi.sana yunusum ruyalar tersine xikar 😂😂😂
Gördün demi kırmızıyı bildik ama tersten bildik farenin kafasını ezmek lazımmış demekki hamile diye saldık bizi s.kti 😂😂Ev kırmızı yedi @TestoHaylan06 nasıl rüya la bu herşey tersi
Hangisi la877 878 sec beyen al 😂