- 13,392
- 14,428
- 113
Bol şans hasim baba
Bol şans hasim baba
Gönlün zengin reis ondan dolayı 👑Rolling açtık kaybettik 1500₺ dağıttık nasıl oldu la bu iş Allah Allah 😆😆
Koddan geldi aw napim o parayı kupon yaptık
Eyvallah gardaşım öyle gördüysen bizi ne mutlu 🙏Gönlün zengin reis ondan dolayı 👑
Benim değil ben 100 liralık oynamam diyenin kupon 😂😂Bol şans hasim baba
aaaaa terso düştük o zaman şimdi olmadı 😡Benim değil ben 100 liralık oynamam diyenin kupon 😂😂
Hayranım Haşim 5 gün önce koddan 77 lira çıktı kupon yaptım onu söylüyor dedim ya 100 liralık kumar oyanmam diye yani gidip hesaba 100 atıp oyun oynaamma demeye çalıştımBol şans hasim baba
Oylesin reis öyle çok faydan ve dağıtımın var borcun harcin olmasa 50 k aldıysan 20 k dagitirsin ben buna eminim bol kazançlı günlerin olsun 👑Eyvallah gardaşım öyle gördüysen bizi ne mutlu 🙏
La reis koddan gelen 77 lira jojonun napim kupon yaptım bilerek yapıyor bu hain🤣aaaaa terso düştük o zaman şimdi olmadı 😡
Sıkıntı yok dm açık bekliyorum sigaram bitti benimde markete çıkacam.. yoksa sigaran atayım al almayacaksan gidiyorum kankaHayranım Haşim 5 gün önce koddan 77 lira çıktı kupon yaptım onu söylüyor dedim ya 100 liralık kumar oyanmam diye yani gidip hesaba 100 atıp oyun oynaamma demeye çalıştım
Şu san diegonun 2.5 üst olmıcağını bile bile girdik yaaaaaa terso düştük o zaman şimdi olmadı 😡
Sağol çiçeğim aynen öyle borç ve gider çok fazla yetişemiyorum cansın görüşürüz dikkat et 🙏Oylesin reis öyle çok faydan ve dağıtımın var borcun harcin olmasa 50 k aldıysan 20 k dagitirsin ben buna eminim bol kazançlı günlerin olsun 👑
Allah'a emanet reiism günün güzel geçsin 👑Sağol çiçeğim aynen öyle borç ve gider çok fazla yetişemiyorum cansın görüşürüz dikkat et 🙏
Eyvallah dost sağolSıkıntı yok dm açık bekliyorum sigaram bitti benimde markete çıkacam.. yoksa sigaran atayım al almayacaksan gidiyorum kanka
Yok kanka yatti@KANSIZ oynadın mi Phoenix
Dedim kazanacak diye 15 fark vardı ilk söylediğimdeYok kanka yatti
Portland 54.5 üst girdik gelmeyeceğini bile bile yaaaaaa terso düştük o zaman şimdi olmadı 😡
Aga senin forumda banlanmaman mucize harbi
Zaten Forum benim ne banıLa yok banlanmasın valla beni keyiflendiren tek şey şuan metin, geliyor yerli yersiz birşeyler yazıyor kafayı yiyorum 😆