- 15,855
- 9,788
- 113
250 atmış Allah kahretsib200 2 paket mi
250 atmış Allah kahretsib200 2 paket mi
Olsun yinede ekran atma boşver sevmediği kötü olduğu birileri vardır onlar okur triplerine girer , özelden yaz alınmaz ama aynısı bendede oluyor birisi geliyor birşey yazıyor arkadan çekemeyen insanlar destek falan atıyor , ayarım bozuluyo biandaYok be neler kaybettik 1 k mı beni üzecek kaybetmekten korksam ona vermezdim takılıyorum ona dün ona demediğimi bırakmadım bişi demedi o yüzden bende sinir olsun istiyorum 🤣
Hahshsa onla ortak alınmaz ama harbi ben yapayım diyo batiriyo tek bildiği üst demekAynen banada birşey diyemez ikiye bölerim onu 😆
Alçak namussuz orispiler 😆😆Puc Portland uğurlu geliyor derken ugursuza döndürdün lose
3 farktı 3 te handikap 6 fark ti ama mikildiDaha yeni başladı dost fark 1 erken konuşma böyle
Adi kaltaklarAlçak namussuz orispiler 😆😆
He birgün bende joker aldım takıl dedim aynısı oldu en iyi bildiği iş kaybetmek kazanmak ona göre değil 😆Hahshsa onla ortak alınmaz ama harbi ben yapayım diyo batiriyo tek bildiği üst demek
Aga senin forumda banlanmaman mucize harbi3 farktı 3 te handikap 6 fark ti ama mikildi
La yok banlanmasın valla beni keyiflendiren tek şey şuan metin, geliyor yerli yersiz birşeyler yazıyor kafayı yiyorum 😆Aga senin forumda banlanmaman mucize harbi
Hshhds çok biliyo o kayıp etmeye programlı oHe birgün bende joker aldım takıl dedim aynısı oldu en iyi bildiği iş kaybetmek kazanmak ona göre değil 😆
Rica ederim250 atmış Allah kahretsib
😆Hshhds çok biliyo o kayıp etmeye programlı o![]()
Güzel para bize onuda atan yok250 atmış Allah kahretsib
Gelecek inankiBişi desem inanır mısınız Phoenix kazanacak
Banlansin demiyorum da bulduğu her yere isyan ediyo iyilik akımı promo kod farketmigor ona bizde kayıp ediyoruz da böyle yapmıyoruz HhxhssLa yok banlanmasın valla beni keyiflendiren tek şey şuan metin, geliyor yerli yersiz birşeyler yazıyor kafayı yiyorum 😆
Hemen misliye at kaybet250 atmış Allah kahretsib
Oralardan banlı zaten herhalde en fazla 2 gün duruyor denk gelirse benim konuya gelir söver sayar benim aktif konu yoksa kendine yakın birinin konusuna dalar direk buda böyle bir char ama zararsız dün yargı dağıttım adam birşey demedi başka birisi olsa küfürü basardı bana sen kimsin lan y. Diye 😆Banlansin demiyorum da bulduğu her yere isyan ediyo iyilik akımı promo kod farketmigor ona bizde kayıp ediyoruz da böyle yapmıyoruz Hhxhss
2 el bj acmis 250 attık adama 1k döndü helal olsun @KANSIZHemen misliye at kaybet