Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan Devi Juventus'u Konuk Edecek

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Zaten fark yiyecegimizi dusunmuyorum
Son transferlerle yedekdeki oyuncularimiz saglamlasdi olay burda bitiyordu zaten
Ahmeti berkani falan almaz daha oyuna
Takım sağlam oynadı bizede tebrik etmek düşer Helal olsun Galatasaraya

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,881
2,563
113
Boey. Davinson singo İsmail
Toreira. Lemina
Barış. Sara. Lang
Osimhen
Sallai, Abdülkerim, sane, Asprilla, icardi yedeklerden girer..

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,888
1,207
113
Yarın ilk işim iş yerindeki fenerli orta çağ'dan kalma birisine bu olayı anlatmakla geçecek oda yine o sene bu sene diyecek Galatasaraylı olmak ta zor iş kardeşim çağa alzheimer olan bir guru ile münakaşa etmek çok zor 😎

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,091
3,473
113
Bu nasıl juventus la 🤣 CORENDON ALANYASPOR ayarında takım olmuş bu takım 🤣

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,570
12,657
113
Yarın ilk işim iş yerindeki fenerli orta çağ'dan kalma birisine bu olayı anlatmakla geçecek oda yine o sene bu sene diyecek Galatasaraylı olmak ta zor iş kardeşim çağa alzheimer olan bir guru ile münakaşa etmek çok zor 😎
Tarihin en kotu juvesi diyecekdir sana :)

ismail6670

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
30
18
Juventus hafife alınacak bir takım değil ve ilk yarı herkez tedirgindi maç n'olacak aceba diye ben umudumu yitirmedim adamlar cok fualli oynadılar Sarı kartlar herşeyi belirledi aslında .. kırmızı görecekleri yakındı ve maç çok degişik bir hal aldı onca fualin sonucuda 5-2 oldu .. helal olsun ASLANLARIM siz gurur duyulacak takımsınız vesselam ♥♥♥♥♥👑👑👑👑👑

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,920
42,664
113
Aynen kardeşim aynen
Liver tarihin en kötü liveri
Juve tarihin en kötü juvesi
Puhah

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
Juventus hafife alınacak bir takım değil ve ilk yarı herkez tedirgindi maç n'olacak aceba diye ben umudumu yitirmedim adamlar cok fualli oynadılar Sarı kartlar herşeyi belirledi aslında .. kırmızı görecekleri yakındı ve maç çok degişik bir hal aldı onca fualin sonucuda 5-2 oldu .. helal olsun ASLANLARIM siz gurur duyulacak takımsınız vesselam ♥♥♥♥♥👑👑👑👑👑
Fual değil faul

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Gelde şimdi maçın özetini bekle kim bilir ne zaman paylaşacaklar