- 6,338
- 5,073
- 113
Takım sağlam oynadı bizede tebrik etmek düşer Helal olsun GalatasarayaZaten fark yiyecegimizi dusunmuyorum
Son transferlerle yedekdeki oyuncularimiz saglamlasdi olay burda bitiyordu zaten
Ahmeti berkani falan almaz daha oyuna
Takım sağlam oynadı bizede tebrik etmek düşer Helal olsun GalatasarayaZaten fark yiyecegimizi dusunmuyorum
Son transferlerle yedekdeki oyuncularimiz saglamlasdi olay burda bitiyordu zaten
Ahmeti berkani falan almaz daha oyuna
2-3 sene oldu kaldıralı sen cok geriden geliyorsunDeplasman golü olayı var onlar deplasmanda gol attığı için biz orada gol atamadan 3-0 yenilirsek eleniriz
İmkansızBence Galatasaray 5.2 alır
Tarihin en kotu juvesi diyecekdir sanaYarın ilk işim iş yerindeki fenerli orta çağ'dan kalma birisine bu olayı anlatmakla geçecek oda yine o sene bu sene diyecek Galatasaraylı olmak ta zor iş kardeşim çağa alzheimer olan bir guru ile münakaşa etmek çok zor 😎
Tarihin en kötü takımını tuttuğunun farkına varmadan tarihin en kötü juvesi diyecektir kardeş haklısın sahi kaç yıldır kupasız bu kupasını gıdıkladıklarımızTarihin en kotu juvesi diyecekdir sana![]()
Hadi fenerli işine bak canım benim 😂🤣Basarilar juve!
Juve 4 atamadı ama dediğin gibi Galatasaray 5 attıLiverpool yenilip gol atamadı bu sahada, juve mi 4licek. Juve 4 atarsa emin ol Galatasaray 5 atar
Fual değil faulJuventus hafife alınacak bir takım değil ve ilk yarı herkez tedirgindi maç n'olacak aceba diye ben umudumu yitirmedim adamlar cok fualli oynadılar Sarı kartlar herşeyi belirledi aslında .. kırmızı görecekleri yakındı ve maç çok degişik bir hal aldı onca fualin sonucuda 5-2 oldu .. helal olsun ASLANLARIM siz gurur duyulacak takımsınız vesselam ♥♥♥♥♥👑👑👑👑👑
Sonuçta bastılar juveye dost. Koca juveyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı gsbir an juveye başarılar diye okudum ulan ne oluyor dedim kullanıcı adında fatih terim![]()
Çay boğazımda kaldıHayırlı geceler dostlarEkli dosyayı görüntüle 933293
helal olsunLiverpool yenilip gol atamadı bu sahada, juve mi 4licek. Juve 4 atarsa emin ol Galatasaray 5 atar