- 8,190
- 8,061
- 113
Adamlar şov yapıyor helal olsun
Avrupa'da düşmanlığı bıraksak herşey çok daha güzel olacak ama ...Vallaha gurur duydum bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayla ulkemizi temsil ediyor sonucta avrupa maçı juventusa 5 atmak kolay degil tarihe geçtik helal olsun
Film izliyordum kaç kac diye bir bakım dedim şok oldum hiç umudum yoktu ilk yarıdan sonra şimdi tekrarı bulup izlemek lazım tecavüz etmisVallaha gurur duydum bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayla ulkemizi temsil ediyor sonucta avrupa maçı juventusa 5 atmak kolay degil tarihe geçtik helal olsun
Ben her zaman avrupa maclarinda destek çıkıyorum.tum takimlarimiza tabi haklisin icimizde bu durumlara sevinmeyen insanlar varAvrupa'da düşmanlığı bıraksak herşey çok daha güzel olacak ama ...
Onun kuponlari sahte aylardir avrupa maclarinda gs nin rakibine yuklu kupon paylasiyorForumdan biri juve kazanıra 20k basmıştı kimdi o getirin onu buraya
Efsane oynadı be aynen öyleO bu değilde napoli bizi haraca bağladı lang böyle giderse yine bonservisini alacaz gibi
Gerçekte olabilir fenebahçeliyse normalOnun kuponlari sahte aylardir avrupa maclarinda gs nin rakibine yuklu kupon paylasiyor
Maalesef üzerSimdi rovans nasil oluyor mesela 3/0 yenilsek uzuyor mu
Insallah sozlesmesi guzeldirde aliriz su adamiO bu değilde napoli bizi haraca bağladı lang böyle giderse yine bonservisini alacaz gibi