Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Hk.

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,794
1,167
113
Bilirkişi raporundan sonra ki celsede genelde karsr veriyor mahkemeler.
Haklı bulunursan yine karşı taraf gönderir istinafa 6 ay 1 sene içinde istinaf sonuçlanır.
12. Yargı paketi ile istinaf ve yargıtay süreleri 6 aya indrilecek çünkü
Bilirkişi den sonra sonuclanacak yani dava,bak onu bilmiyordum,büyük ihtimalle kazandım ,ne kadara alacağım hesaplanacak
Deneme göre 1 veya 2 sene
Temyize gidecekler istinaftan sonra.birde istinaftan sonra paramı alabilirmiyim

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,345
1,929
113
Beyler avukat yazdı istinafa gitmiş aw şirketi yedik ayvayı işin yoksa,3 yıl bekle

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,745
113
Beyler avukat yazdı istinafa gitmiş aw şirketi yedik ayvayı işin yoksa,3 yıl bekle
istinafa gitmeme dıye bısı yok hele sırketler acısından
davayı uzatmak ıcın,süründürmek ıcın her seyi yaparlar. devlette onların sırtını sıvazlar,onları savunur.
yeter ki vatandas s*kilsin devlet ve sirketler bunun ıcın var :D
Hard kapitalizim. demokrasiymiş oymuş buymus, bunların alayı yalan dolan.
adamı s*kerler parasını da vermezler .

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,732
1,380
113
Bilirkişi den sonra sonuclanacak yani dava,bak onu bilmiyordum,büyük ihtimalle kazandım ,ne kadara alacağım hesaplanacak
Deneme göre 1 veya 2 sene
Temyize gidecekler istinaftan sonra.birde istinaftan sonra paramı alabilirmiyim
İşten çıkış durumunu bilmiyorum ama uzun süre çalıştıysan işverenin ihlali varsa iyi bir para alırsın

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
Mahkeme gerekçeli kararı tebliğ ettikten ya 10 ya 14 gün içinde istinaf hakkı olur.
Yani iki tarafada postacı getirip teslim edecek.
Zamandan kazanmak için mahkeme kararı verir vermez göndermiyorlar istinafa.
Bilirkişi raporu senden tarafsa 6 ay içinde istinaf onar kararı alırsın tazminatını.
Eğer ki avukatı varsa avuka
Benim 2 davam var birbiri ile alakalı ,27 sinde son durusma ve hesaplanması için bilirkişiye gidecek ,tahmini ne zaman alırız.birde istinaftan sonra paramı alabilirmiyim,temyiz filan varmı ayrica
[/QUOavukabilir kişi süresi 1 ila 6 aydır bu dosya içeriğine bağlı olarak değişen süre dir mahkemede devam eder son olmaya bilir bu duruşma çünkü bilirkişi raporu daha gelmemiş rapor gelicek bu duruşmada sonrasında itiraz süresi verilecek rapora bu yüzden dava tekrar ertelenecek son duruşma değil daha davan 2 veya 3 duruşma daha sürebilir tekrar bilirkişi hesaplanması istenebilir bir davada 4 sefer bilirkişi raporu istendiğinde şahit oldum

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
Temyiz e gidecekmi istinaftan sonra
O kadar sürmez sonuclandiktan sonra
İstinaf son aşamadır yargıtayın bozmadığı davaları tek bozabilen yerdir yani Haklıysan seni haklı gördüyse temyiz yolu açmaz genelde temyiz yolunu açmıyor itirazı bile açmadığı oluyor kendin bir karar vererek yollayabilir veya temyiz incelemesini açar bu istinaf mahkemesinin kararı dosyaya göre karar verir

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
Aynen olay bu. Mahvettiler bizi bu mevzuyla
3 sene dava sürdü, istinafta 6 ay oldu dosya bekliyor.
İstinaf onaylasa bile belki Yargıtaya gidecekler oradan da al 2 3 sene.
Rezalet
Senin olay baya sıkıntı çünkü eğerki istinaf temyiz yolu açık bırakırsa yargıtaya gidecek yargıtayda 1 ay ile 5 yıl kadar sürüyor inşallah olmaz öyle

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,794
1,167
113
İstinaf son aşamadır yargıtayın bozmadığı davaları tek bozabilen yerdir yani Haklıysan seni haklı gördüyse temyiz yolu açmaz genelde temyiz yolunu açmıyor itirazı bile açmadığı oluyor kendin bir karar vererek yollayabilir veya temyiz incelemesini açar bu istinaf mahkemesinin kararı dosyaya göre karar verir
İstinaf istese yollamiyor öylemi, borçlu istese bile.
Miktar onemlimi peki 2 milyon olsada

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,832
3,532
113
Benim dosyaları da bi yargıtaya bi istinafa paslayıp duruyolar,avukat takip ediyorum diyo da ediyo mu bilmiyorum allaha emanet :p 3-4 sene yargılama olur mu ya,en son bi dosyaya adli sicil istemişler 10 gün önce,avukatı arıyorum duruşmadayım mahkemedeyim diyip duruyo çocuk ,iş açmasza iyi başımıza

1768423314434.jpeg

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,794
1,167
113
Benim dosyaları da bi yargıtaya bi istinafa paslayıp duruyolar,avukat takip ediyorum diyo da ediyo mu bilmiyorum allaha emanet :p 3-4 sene yargılama olur mu ya,en son bi dosyaya adli sicil istemişler 10 gün önce,avukatı arıyorum duruşmadayım mahkemedeyim diyip duruyo çocuk ,iş açmasza iyi başımıza

Ekli dosyayı görüntüle 915658
Ceza davasimi ,iş davasimi

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
İstinaf istese yollamiyor öylemi, borçlu istese bile.
Miktar onemlimi peki 2 milyon olsada
Miktara bakmaz kanıtlara bakar herşey isbatın yeterli durumda görürse temyiz yoluna gerek duymaz kesin karar verir ama açıklık olur ozaman temyiz yolu açar

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
Ceza davasimi ,iş davasimi
2017 de askeriyeden izne geldiğimde 6 çı ayda saldırıya uğradım 3 kişi tarafından maket bıçakları ile saldırdılar saldıranlar hapis cezasını 2018.02.14 cezalarını aldılar sonra iş tazminata geldi ve şuanda davayı kazandık ama 8.5 sene sürdü mahke tazmina az verdi istinaf yolu açıldı bizde daha şimdi istinafa veriyoruz istinafta 5 sene sürse sana 13.5 sene eder şimdi verdiği para 45 k normal şartlarda 850 k almam gerekdi ama dosyada karşı taraf para yedirdiği için birşey yapamadık istinafa kaldık şimdiyse kazanmış olduğumuz 45 k para faizi ile birlikte 149 k para ama 850 k parayı kazanmış olsaydım 2.5 milyon TL ye yakın para alacaktım yani ben şuanda icraya veriyorum paramıda alabiliyorum yani diyeceğim şu dava bukadar sürdü istinafta en az 2 yıl sürüyor