Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Hk.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,344
1,927
113
Arkadaşlar davam sonuçlandı ve 15 gün geçti bu istinaf haber gelmedi bu istinafa gidip gitmediğini nereden öğrenebilirim istinafa gittigi yada gitmediği e devlete düşüyor mu avukat Allah'a emanet ne cevap veriyor ne arıyor

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
714
113
Arkadaşlar davam sonuçlandı ve 15 gün geçti bu istinaf haber gelmedi bu istinafa gidip gitmediğini nereden öğrenebilirim istinafa gittigi yada gitmediği e devlete düşüyor mu avukat Allah'a emanet ne cevap veriyor ne arıyor
Vatandaş UYAP gir davayı seç dosya bilgilerine gir orda çıkacak giden gelen evraklar tıkla aç

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,337
11,580
113
1 ay süresi var, para alacaksan en az 6 ay sürer
Geçmiş olsun

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,464
1,952
113
Kaç yılda sonuçlandı ? istinafa giderse bir o kadar daha beklersin galiba

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
321
83
İstinafa giderse 3-4 sene en az

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,239
605
113
Bende tazminat için mahkemeye vereceğim ,elime 3-5 geçsin 2023 de çıkarılmıştım , uzlaşma olmadı , dava açmam gerekiyor

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
Davayı kazandıysan paranı sen alırsın istinaf yolu sadece karşı tarafın kendini kurtarmak için yollar bu yolu mahkeme ona açar sana karar name geldiğinde paranı alabilirsin icra yolu ile alabilirsin ama şöyle birşey de var eğerki istinaf terbi karar verirse diyelimki tazminatta 500 bin TL kazandın istinaf mahkemesi bunu değiştirdi 300 bin yaptı icra yolu ile aldığın miktarın fazlasını karşı tarafı ödemek gerekiyor ödemezsen bu sefer icralık olan sen oluyorsun bunun içinde karşı tarafın icra mastafları avukat vekalet ücreti harç masrafı gibi masraflar çıkıyor istinaf mahkemesine gidiş zamanıda mahkeme sonuçlanır kararname çıkar sen o karar name ile hakim icraya gidebilir kararı varsa icradan alırsın bu karar name geldikten sonra istinaf verme süresi 14 gündür 14 günü geçerse artık istinaf yolu kapanıyor

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
329
63
Davayı kazandıysan paranı sen alırsın istinaf yolu sadece karşı tarafın kendini kurtarmak için yollar bu yolu mahkeme ona açar sana karar name geldiğinde paranı alabilirsin icra yolu ile alabilirsin ama şöyle birşey de var eğerki istinaf terbi karar verirse diyelimki tazminatta 500 bin TL kazandın istinaf mahkemesi bunu değiştirdi 300 bin yaptı icra yolu ile aldığın miktarın fazlasını karşı tarafı ödemek gerekiyor ödemezsen bu sefer icralık olan sen oluyorsun bunun içinde karşı tarafın icra mastafları avukat vekalet ücreti harç masrafı gibi masraflar çıkıyor istinaf mahkemesine gidiş zamanıda mahkeme sonuçlanır kararname çıkar sen o karar name ile hakim icraya gidebilir kararı varsa icradan alırsın bu karar name geldikten sonra istinaf verme süresi 14 gündür 14 günü geçerse artık istinaf yolu kapanıyor
İstinafa giden dosyayı nasıl icraya veriyorsun tehiri icra yapar parayı devlete depo eder ,

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,745
113
parayı alma durumu yok, ıstınaf sonuclanana kadar temınat parası verıyrorlar, o para ıcrada beklıyor ıstınaf sonuclanan kadar.
keske dedigin gibi olsa. ne magdrıyetler yasanıyor sırf bunun icin.
dava kazanılmıs para yatırılmıs ama sana degil icra dairesinde beklıyor oyle bos bos ) belkı %10 ıstınaf farklı karar verır dıye sen magdur oluoyrsun para degerını kaybedıyor falan.
bunlar bu kadar asagılık,adalet sistemı çürük.
zengını,iş adamını öyle bı koruyor ki bu adalet ... kapitalizmin dibi.

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
İstinafa giden dosyayı nasıl icraya veriyorsun tehiri icra yapar parayı devlete depo eder ,
Daha önce yaşadığım bir şey ki söylüyorum 2022 de 180 k aldım iş mahkemesinin verdiği tazminat ve istinaf yolu açık olduğu halde aldım parayı dosya hala istinafta bekliyor sonuçlanmadı senin dediğin mahkeme ne karar verirse yıkarıda icra yoluna mahkeme yolladıktan sonra parayı alabilir başıma geldiği için söyledim

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
426
231
43
parayı alma durumu yok, ıstınaf sonuclanana kadar temınat parası verıyrorlar, o para ıcrada beklıyor ıstınaf sonuclanan kadar.
keske dedigin gibi olsa. ne magdrıyetler yasanıyor sırf bunun icin.
dava kazanılmıs para yatırılmıs ama sana degil icra dairesinde beklıyor oyle bos bos ) belkı %10 ıstınaf farklı karar verır dıye sen magdur oluoyrsun para degerını kaybedıyor falan.
bunlar bu kadar asagılık,adalet sistemı çürük.
zengını,iş adamını öyle bı koruyor ki bu adalet ... kapitalizmin dibi.
Para değer kaybeder ozaman değer kaybını devlet öderim ödemez diymi peki bana neden ödediler 180 bin bi sadece ben aldım avukatın yüzdelik komisyonu hariç