- 31,884
- 13,775
- 113
Kimsenin bişey ypmasına qerek yok skntı etmesşn kmseItıraf et
Kimsenin bişey ypmasına qerek yok skntı etmesşn kmseItıraf et
Hadi bakalim hayirli olsunEfendim yoğunluktan dolayı nadir de olsa gecikmeler yaşanmaktadır. Sitemiz sizlerin güvenliğini ön planda tutarak güvenli hesaplar ile gönderim sağlamayı uygun görmektedir. Farklı siteler gibi her hesaptan gönderim sağlamamız hızlı olur fakat güvenli olmaz bu daha uzun süreç olabilmektedir zor ve zahmetli bir yöntemdir. Çekiminizde sorun bulunmuyor gönderim sağlanacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Birazdan düşer çekim ben 5 dkmmusade isteyim
Buradayız biraz daha
Bu kadar bekledik 5 dk daha beklerizEfendim yoğunluktan dolayı nadir de olsa gecikmeler yaşanmaktadır. Sitemiz sizlerin güvenliğini ön planda tutarak güvenli hesaplar ile gönderim sağlamayı uygun görmektedir. Farklı siteler gibi her hesaptan gönderim sağlamamız hızlı olur fakat güvenli olmaz bu daha uzun süreç olabilmektedir zor ve zahmetli bir yöntemdir. Çekiminizde sorun bulunmuyor gönderim sağlanacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Birazdan düşer çekim ben 5 dkmmusade isteyim
Buradayız biraz daha
Ben yaptıma yaptım derim yapmadığıma yapmadım coluk cocuk yapmıştır onuItıraf et
GralllBen yaptıma yaptım derim yapmadığıma yapmadım coluk cocuk yapmıştır onu
Ama olay ne Rapor mu atılmışGralll
Bunuda not edin defterinizeBen yaptıma yaptım derim yapmadığıma yapmadım coluk cocuk yapmıştır onu
Istemıyolarmus artık onuAma olay ne Rapor mu atılmış
Kalsın köşede 😎 Tık NiceBunuda not edin defterinize![]()
o kim Aorkem miIstemıyolarmus artık onu
Bundan snra bak kim ister kim istemez qörelim o 3 kişi en ufak şeyde bildirim calısıro kim Aorkem mi
Salaksın olum sen milletin eline malzeme veriyonBundan snra bak kim ister kim istemez qörelim o 3 kişi en ufak şeyde bildirim calısır
Haklısın cok doqru soyluon 😑Salaksın olum sen milletin eline malzeme veriyon
Çalışsın da bundan banane 😀 beni pek bağlamaz bu konular cano ben bu forumda kavga kaos dan beslenen biri değilim saçma zaten ve boş iş he biri bana laf çarpar orası ayrı onuda çoluk çoçuk yapar.Bundan snra bak kim ister kim istemez qörelim o 3 kişi en ufak şeyde bildirim calısır
Aynen kaosla beslenn biri bende deqilim ama zorla kaos istiyolarsa karsılıqını verelim ama ne ypalım coluk cocuk işteÇalışsın da bundan banane 😀 beni pek bağlamaz bu konular cano ben bu forumda kavga kaos dan beslenen biri değilim saçma zaten ve boş iş he biri bana laf çarpar orası ayrı onuda çoluk çoçuk yapar.