Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Taiffa - Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,839
52,809
113
Efendim yoğunluktan dolayı nadir de olsa gecikmeler yaşanmaktadır. Sitemiz sizlerin güvenliğini ön planda tutarak güvenli hesaplar ile gönderim sağlamayı uygun görmektedir. Farklı siteler gibi her hesaptan gönderim sağlamamız hızlı olur fakat güvenli olmaz bu daha uzun süreç olabilmektedir zor ve zahmetli bir yöntemdir. Çekiminizde sorun bulunmuyor gönderim sağlanacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Birazdan düşer çekim ben 5 dkmmusade isteyim

Buradayız biraz daha
Hadi bakalim hayirli olsun

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Benm kankamla alakası yok o etmedi

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Efendim yoğunluktan dolayı nadir de olsa gecikmeler yaşanmaktadır. Sitemiz sizlerin güvenliğini ön planda tutarak güvenli hesaplar ile gönderim sağlamayı uygun görmektedir. Farklı siteler gibi her hesaptan gönderim sağlamamız hızlı olur fakat güvenli olmaz bu daha uzun süreç olabilmektedir zor ve zahmetli bir yöntemdir. Çekiminizde sorun bulunmuyor gönderim sağlanacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Birazdan düşer çekim ben 5 dkmmusade isteyim

Buradayız biraz daha
Bu kadar bekledik 5 dk daha bekleriz:)

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Gürbüz tam bir canavar
Bütün sınıf ondan korkar
kapıda görünür görünmez
saklanır kekstralar

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
İstemeyenler dm den bildirir arvad qibi bildirimi calıstırmaz

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,668
31,457
113
Bundan snra bak kim ister kim istemez qörelim o 3 kişi en ufak şeyde bildirim calısır
Çalışsın da bundan banane 😀 beni pek bağlamaz bu konular cano ben bu forumda kavga kaos dan beslenen biri değilim saçma zaten ve boş iş he biri bana laf çarpar orası ayrı onuda çoluk çoçuk yapar.

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Çalışsın da bundan banane 😀 beni pek bağlamaz bu konular cano ben bu forumda kavga kaos dan beslenen biri değilim saçma zaten ve boş iş he biri bana laf çarpar orası ayrı onuda çoluk çoçuk yapar.
Aynen kaosla beslenn biri bende deqilim ama zorla kaos istiyolarsa karsılıqını verelim ama ne ypalım coluk cocuk işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...