Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Taiffa - Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,245
4,437
113
03:18 çekim verildi
@Pikaçuu bonus bana Özel aynı kadın 2 kez aradi 2 haftada üstüste ben betine çıktığından beri çok yatırdım çektim küçük meblağ canlı destek kendini bozunca site yalan olacak gibime geldi bıraktık 500 yüze 500 bonus vereyim tek sart tek çekim 5 k ben sana oran sartida sunmuyorum istediğin oradandan oyna dedi bende pazartesi şimdi hafta sonu canlıya yazıp alsam olurmu dedim olur dedi canlida kontrol etti ekledi olay bu

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,245
4,437
113
Önümüzdeki ay 4 5 6 kampanya yapacak 1 k ya 1 k mi. Max 10 k çekim benim hiç 1 k yatırımım olmadığını gorunce bu bonusu 500 e 500 yaptı belkide :)
Aynı bonus gibi dusun

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,091
30,511
113
03:18 çekim verildi
@Pikaçuu bonus bana Özel aynı kadın 2 kez aradi 2 haftada üstüste ben betine çıktığından beri çok yatırdım çektim küçük meblağ canlı destek kendini bozunca site yalan olacak gibime geldi bıraktık 500 yüze 500 bonus vereyim tek sart tek çekim 5 k ben sana oran sartida sunmuyorum istediğin oradandan oyna dedi bende pazartesi şimdi hafta sonu canlıya yazıp alsam olurmu dedim olur dedi canlida kontrol etti ekledi olay bu
Okey hayrını gor dost

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
hadi sarısınlar çat çat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...