- 87,091
- 30,511
- 113
Mın max 5k olması lazım fazla verme ıptalle ugrasma bıdeBakiye 5081
Çekimi veriyorum
Mın max 5k olması lazım fazla verme ıptalle ugrasma bıdeBakiye 5081
Çekimi veriyorum
Aslinda bir ara baya kazandiriyodu bana maclar hep düz bitiyordu ezberlemistik maclari sonradan bozdular ne oynasam tersiBen bulasmıyorum cyber baskete artık baya sömürdü benı
Okey hayrını gor dost03:18 çekim verildi
@Pikaçuu bonus bana Özel aynı kadın 2 kez aradi 2 haftada üstüste ben betine çıktığından beri çok yatırdım çektim küçük meblağ canlı destek kendini bozunca site yalan olacak gibime geldi bıraktık 500 yüze 500 bonus vereyim tek sart tek çekim 5 k ben sana oran sartida sunmuyorum istediğin oradandan oyna dedi bende pazartesi şimdi hafta sonu canlıya yazıp alsam olurmu dedim olur dedi canlida kontrol etti ekledi olay bu
Bıde ıkı perıyot alt oluyosa cosuyokardı kalanlarda onlarda hep tersAslinda bir ara baya kazandiriyodu bana maclar hep düz bitiyordu ezberlemistik maclari sonradan bozdular ne oynasam tersi
İcraat eksi sıfırHep aynı laflar
He ya kazanıyosan söyle yok öyle olmuş yok böyle olmuşİcraat eksi sıfır
O zmn 🥳🥳🥳🥳2 dk sonra kusurat sıfırlandı çekim onaylandı göründü
Birazdan bakiye yansın galiba
Ha işte ona benzer şeyleri takip ediyodum misal bir takim 2 fark onde 3 dk var 6 fark kazanir handisi var o mac kesin 6 fark üstü bitiyorduBıde ıkı perıyot alt oluyosa cosuyokardı kalanlarda onlarda hep ters
Yansımıştır bile2 dk sonra kusurat sıfırlandı çekim onaylandı göründü
Birazdan bakiye yansın galiba
kazanıyorsa kendi ama aslı yok qibi qelio😂He ya kazanıyosan söyle yok öyle olmuş yok böyle olmuş
Alınan bahıslere gore ayarlıyolar muhtemelen fena zortlattı benı bu ayHa işte ona benzer şeyleri takip ediyodum misal bir takim 2 fark onde 3 dk var 6 fark kazanir handisi var o mac kesin 6 fark üstü bitiyordu
Oyle zaten oynamamak gerek oyun sonuctaAlınan bahıslere gore ayarlıyolar muhtemelen fena zortlattı benı bu ay