- 6,044
- 6,054
- 113
Çokta inanmayın insanların samimiyetineYakıştıramadım @AllanSaintMaximin bana 3k attıydı 🤣🤣
Çokta inanmayın insanların samimiyetineYakıştıramadım @AllanSaintMaximin bana 3k attıydı 🤣🤣
Engel?Sksnler yok msjlar
Bana kazancın yarısını verecek durumu olmadığını 2k atmayada utandığını söyleyip atmamiştıHerkese 2 şer k attı en güvendiğim sensin diyo bana ama 1k attı yvsak @AllanSaintMaximin
Ben paralı adamlari sevmiyorum maalsef örnek vermek te istemiyorum para ole haysiyetsiz birseydir ki kac gündür içimde dert oldu sayıp dökmek istiyorum yine de tutuyorum kendimi birsey demek istemiyorumMsjlar gitmiş engeli basmış bana en sevdiğim hahddhx
Attım sana bi temsilci no baktın mı onabol şanslar 👋
Bilemem kullancii adın yok mesajlar gidince göremem kiEngel?
Regl misinBen paralı adamlari sevmiyorum maalsef örnek vermek te istemiyorum para ole haysiyetsiz birseydir ki kac gündür içimde dert oldu sayıp dökmek istiyorum yine de tutuyorum kendimi birsey demek istemiyorum
Gslileri siliyorum şimdilik fener şampiyon olunca yazarızBilemem kullancii adın yok mesajlar gidince göremem ki
ne temsilcisi la yeni uyandimAttım sana bi temsilci no baktın mı ona
Dünya hassas kalpler için cehennem kardesim ben muhasebeciligi de bıraktım herkesin işi gücü rast gitsin para beni değiştirmez diyen yalan söyler konuşmanı bile değiştirir awBen paralı adamlari sevmiyorum maalsef örnek vermek te istemiyorum para ole haysiyetsiz birseydir ki kac gündür içimde dert oldu sayıp dökmek istiyorum yine de tutuyorum kendimi birsey demek istemiyorum
Dm atmışsın temsilci no sormuşsun sohodanne temsilcisi la yeni uyandim
O ara kayıplar üst üste geldi atmisimdir illa aqYavsaga bak sen 200 kazanınca 500 atayım mı dedin lan skdjodwksn
Beni değiştirmezDünya hassas kalpler için cehennem kardesim ben muhasebeciligi de bıraktım herkesin işi gücü rast gitsin para beni değiştirmez diyen yalan söyler konuşmanı bile değiştirir aw
valla simdi hatirladim parayi odemedılklerınıDm atmışsın temsilci no sormuşsun sohodan
Egolu üyeÇokta inanmayın insanların samimiyetine
Parasızlık?Beni değiştirmez
Sana demiyorum üstüne alınma burda ben olsun barrios olsun tahir olsun alan olsun haylan olsun para bulduğumuz zaman gram kendimizden odun vermedik bakıyorum da iki kuruş para bulan adam kendini kral ilan ediyor cok gülüyorum yeminlen çokRegl misin
Attım bi no ismi güya afra.valla simdi hatirladim parayi odemedılklerını
Vatan haini tez kellesi vurulaBana kazancın yarısını verecek durumu olmadığını 2k atmayada utandığını söyleyip atmamiştı