- 27,986
- 13,779
- 113
Tahir Ne güzel işte haram yiyemiyorsunTabiki ben tek yemem ki aga snnemre kaç kere attı geri dönemedim allan var sen varsın Ahmet var erhan var kazansam atacağım insanlar varda iyilik yapicam diye herhalde Allah da vermiyor
Tahir Ne güzel işte haram yiyemiyorsunTabiki ben tek yemem ki aga snnemre kaç kere attı geri dönemedim allan var sen varsın Ahmet var erhan var kazansam atacağım insanlar varda iyilik yapicam diye herhalde Allah da vermiyor
30 40 olup batıyodu biriksin 1k olsun çekecem dedim. Gene dayanamadık aqOooo kod biriktirmeler falan gizli zengin
Bu arkadaşın olayi nedir dunde konu hararetli şekilde tartışınızAgacim isim geçirmiyoruz ben senden geçtim sende benden geç olur mu
Ben dün 2 k çektim direkt kod kazancı olarak verdi 1 ay para ödemez artık aq kodları30 40 olup batıyodu biriksin 1k olsun çekecem dedim. Gene dayanamadık aq
Atmazsan ne olayımOhh haşırt bende bunun tribi atcam şimdi
Sully banlanalı çok oldu forumdanverdim sully
Aga kimini 500 sınar kimini 5k kimini 500k parayla sınanmayan kendine ben yapmam demesin çünkü paranın pis yüzü kalbine şüphe düştüyse eyvah o kalp kapkara olur sözüm meclisten dışarıHiç sınanacak kadar param olmadı be Tahirim
uzerlerine vazife olmayan konuları karışıyorlar hepsi bu noescapeyle benim olayim bunlara da eglence lazimBu arkadaşın olayi nedir dunde konu hararetli şekilde tartışınız
Valla bende barrios a para atmam lazım bor türlü nasip olmuyor adam akilli kazanç olmadiTabiki ben tek yemem ki aga snnemre kaç kere attı geri dönemedim allan var sen varsın Ahmet var erhan var kazansam atacağım insanlar varda iyilik yapicam diye herhalde Allah da vermiyor
Aga bilmiyorum çözmüş herhalde mevzusunu dillendirmeyelimBu arkadaşın olayi nedir dunde konu hararetli şekilde tartışınız
Wisdom of athena kodu ödedi onu da 2 saat tumble yaptı 160 lira birikti gitti 2x attı. Atsana 50 100 bişe aqBen dün 2 k çektim direkt kod kazancı olarak verdi 1 ay para ödemez artık aq kodları
Sen su suprız 5 üçlüğe 10 k para basan zengin dost değil misinHiç sınanacak kadar param olmadı be Tahirim
Olay çözülmüsse ne güzel çözülen davanın mevzusu dönmez dahauzerlerine vazife olmayan konuları karışıyorlar hepsi bu noescapeyle benim olayim bunlara da eglence lazim
Ufak ufak yiyoz da uyurken hesapta para hiç kalmadı 1 aydır ben uyandığımda parayla uyanınca birikim yapiyodum ben de para bitmez de bu ara sıkıntıTahir Ne güzel işte haram yiyemiyorsun
Haklısın ağam daha sınanmama çok var o zaman benim milyon dolar kazanmak zor olsa gerekAga kimini 500 sınar kimini 5k kimini 500k parayla sınanmayan kendine ben yapmam demesin çünkü paranın pis yüzü kalbine şüphe düştüyse eyvah o kalp kapkara olur sözüm meclisten dışarı
Lan sorma aq son 2 spinde para verdi oyuna girmişti çarpan 50 x i gormustu aq oyunu dünya spini boş geçti bende deWisdom of athena kodu ödedi onu da 2 saat tumble yaptı 160 lira birikti gitti 2x attı. Atsana 50 100 bişe aq
Hayırlısı olsunUfak ufak yiyoz da uyurken hesapta para hiç kalmadı 1 aydır ben uyandığımda parayla uyanınca birikim yapiyodum ben de para bitmez de bu ara sıkıntı
Imkansiz olsa gerek kardeşim kuyudayiz cümletenHaklısın ağam daha sınanmama çok var o zaman benim milyon dolar kazanmak zor olsa gerek
Tatsız olaylar yaşandı bildiğin gibi değil, dökülen ayranı saymıyorum bileSen su suprız 5 üçlüğe 10 k para basan zengin dost değil misin