- 16,660
- 15,476
- 113
Atınca söyle kuponu yapayımNasıl la ben tjk atıyordum onu nasıl yapacam kanka attım 465 lira var hesapta
Atınca söyle kuponu yapayımNasıl la ben tjk atıyordum onu nasıl yapacam kanka attım 465 lira var hesapta
470 attım kanka şimdiAtınca söyle kuponu yapayım
Bekle aktif ol link aticam 5 pay ortak ol kanka470 attım kanka şimdi
Geçti bakiye hesaba nasıl edicezBekle aktif ol link aticam 5 pay ortak ol kanka
23.00 de baslasa olur mu kanka az at var vermez böyleGeçti bakiye hesaba nasıl edicez
Fark etmez nasıl olcak yap sen halledelim23.00 de baslasa olur mu kanka az at var vermez böyle
GeliyorumFark etmez nasıl olcak yap sen halledelim
5/10 pay aldım kankahttps://aty.tc/chtSo bu linkten 5 pay al kanka
Tamamdır ortak kupon yapıldı kuponlarimdan görebilirsin 23.00 de baslicak tutarsa eğer ne verdiyse 2 ye bölüp pay edicek bizim hesaplara direk5/10 pay aldım kanka
Bol şanslar o zaman kardom 🤞🏽👋👋Tamamdır ortak kupon yapıldı kuponlarimdan görebilirsin 23.00 de baslicak tutarsa eğer ne verdiyse 2 ye bölüp pay edicek bizim hesaplara direk
Bol şans kanka olurda uyur edersem hiç yazmasam bile tuttuğunda hesabında olucak haberin olsun maddi bi bağlantımız yok yani sitede ortakiz site yasal zatenBol şanslar o zaman kardom 🤞🏽👋👋
Tamamdır kanka şansına bereket bakalım varsa ekmeğimiz alırızBol şans kanka olurda uyur edersem hiç yazmasam bile tuttuğunda hesabında olucak haberin olsun maddi bi bağlantımız yok yani sitede ortakiz site yasal zaten
Oyle kanka bol şans bakiyen kalmıştır sanırım sıralı ikili falan bas kafana göre belli olmaz şansın vardır kazanırsınTamamdır kanka şansına bereket bakalım varsa ekmeğimiz alırız
Son ayağa harika zıbıtmalar yaptım kalan 80 küsür lira ile gelirse 5k atarım öyleli ahahahsmdOyle kanka bol şans bakiyen kalmıştır sanırım sıralı ikili falan bas kafana göre belli olmaz şansın vardır kazanırsın
Bol şans bende ufaktan sallıyorum biseyler hshdhdSon ayağa harika zıbıtmalar yaptım kalan 80 küsür lira ile gelirse 5k atarım öyleli ahahahsmd
Para mı kazandın lo tebrikler
Eyvallah dostPara mı kazandın lo tebrikler