- 16,142
- 14,848
- 113
Çok uzun zamandır oynamıyorum slot oynucagima bunu oyniyim dedim bakalım ne olucak 2.altili oynadık bide sıralı ikili gshsgdSikinti yok bol sanslar hepinize de attan hayir gelmiyor paso kayip
Çok uzun zamandır oynamıyorum slot oynucagima bunu oyniyim dedim bakalım ne olucak 2.altili oynadık bide sıralı ikili gshsgdSikinti yok bol sanslar hepinize de attan hayir gelmiyor paso kayip
Başlamıştır demiOrtak olarak gelecek varsa bide forumdan yüksek bişey yaparız
Başlamadı daha dostBaşlamıştır demi
Yolla wp den kaç misliyse deneyelimBaşlamadı daha dost
geldimi@tahir1603 ile bi kupon yapalım dedik şansımız bol olsun
Yok yeni yapiyoz yabancıyageldimi
Kaç ortaksınız kanka ortak lazım mı ?Yok yeni yapiyoz yabancıya
2 kişiyiz tamamladık kuponu da anlıyorsan sende yap sanada ortak olurum kankaKaç ortaksınız kanka ortak lazım mı ?
Bol şans kanka daha sonra kısmete o zaman inş oturur 🤞🏽🤞🏽
Var hesapta 300-400 oynarım dersen ayrı yap ortak olalımBol şans kanka daha sonra kısmete o zaman inş oturur 🤞🏽🤞🏽
Kaçta başlıyor atayım atm para 400 bende o zaman 800 e oynayalım ortakVar hesapta 300-400 oynarım dersen ayrı yap ortak olalım
5 li 40 dakika sonra başlıyor 6 li simdi başlıyorKaçta başlıyor atayım atm para 400 bende o zaman 800 e oynayalım ortak
5 li yapayım o zaman ATM atıyorum 450 felan iban sallarım birazdan sana kanka5 li 40 dakika sonra başlıyor 6 li simdi başlıyor
Bana atma hiç kanka direk atyarisi.com a at onlar bölüp paylastiriyolar zaten5 li yapayım o zaman ATM atıyorum 450 felan iban sallarım birazdan sana kanka
Nasıl la ben tjk atıyordum onu nasıl yapacam kanka attım 465 lira var hesaptaBana atma hiç kanka direk atyarisi.com a at onlar bölüp paylastiriyolar zaten
Atyarisi.com a at bakiyeyi kendi hesabinaNasıl la ben tjk atıyordum onu nasıl yapacam kanka attım 465 lira var hesapta