Slotta 15 bin yap 1 yatır 5 çek diyor SMS atmışlar ama güvenemedim denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum
sonkezbet521.com
sonkezbet521.com
Dolandırıcıdır sakın yatırmaSlotta 15 bin yap 1 yatır 5 çek diyor SMS atmışlar ama güvenemedim denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum
sonkezbet521.com
Üye olmadım sms gelmişti paylaştım belki nasiplenen olabilir diye düşündümDolandırıcıdır sakın yatırma
Sonkez vurup kaçıcazDolandırıcıdır sakın yatırma
Üye olmadığın yeri niye paylaşıyorsun kendin de emin olamıyorsunÜye olmadım sms gelmişti paylaştım belki nasiplenen olabilir diye düşündüm
Apo ne olacak böyle halımızSonkez vurup kaçıcaz
Niye paylaşmiyim üye olmak zorunda mıyım SMS gelmiş paylaştım işteÜye olmadığın yeri niye paylaşıyorsun kendin de emin olamıyorsun
Duman olduk kör kuyuda heder oldukApo ne olacak böyle halımız
Gel ben güzel deneme paylaştım dost 😂Üye olmadığın yeri niye paylaşıyorsun kendin de emin olamıyorsun
Emin olmadan paylaşmayın milleti dolandırıyorlar burada Site ile mi çalışıyorsunNiye paylaşmiyim üye olmak zorunda mıyım SMS gelmiş paylaştım işte
Ya mevzu deneme konusu değil anasını satayım Bütün siteleri konu açalım O zaman millet para yatırsın milleti dolandırsınlar bir araştırın bir bakın Emin olmadan paylaşmayın Bazı insanlar var burada bilmiyor yatırıyor parası gidiyor boşuna Günahtır yazıktırBenim deneme konusuna gelin @Muroo1988 @serum
Haklısın muroYa mevzu deneme konusu değil anasını satayım Bütün siteleri konu açalım O zaman millet para yatırsın milleti dolandırsınlar bir araştırın bir bakın Emin olmadan paylaşmayın Bazı insanlar var burada bilmiyor yatırıyor parası gidiyor boşuna Günahtır yazıktır
Ne alakası var git eski mesajlarıma bak ben hep siteleri kötülerim hiç bir siteyle alakam yok iftiranı da al gitEmin olmadan paylaşmayın milleti dolandırıyorlar burada Site ile mi çalışıyorsun
Ben iftira atmam sen üsteliyorsun ya bu şekilde o yüzden sana diyorum Site ile mi çalışıyorsun siteyle çalışmadığını Ben de biliyorum ama emin olmadın açmayın kardeşim adam son parasını yatırıyor ya ne adamlar gördüm burada yaNe alakası var git eski mesajlarıma bak ben hep siteleri kötülerim hiç bir siteyle alakam yok iftiranı da al git