Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sonkezbet 5 Bin TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,384
674
113
Şartlar ve Koşullar

5.000₺ deneme bonusu sadece slot alanında geçerlidir.

Dilediğiniz slot oyununda bakiyenizin 15.000₺' ye ulaşması gerekmektedir.

Bakiyeniz 15.000₺ tutarına ulaştığında, 1.000₺ yatırım sağlamanız gerekmektedir.

Yatırımınızın ardından, yatırımınız dahil toplam 5.000₺ nakit çekim hakkınız mevcuttur

Sadece havale ile yapılan yatırımlar geçerlidir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,573
31,918
113
Benim deneme konusuna gelin @Muroo1988 @serum
Ya mevzu deneme konusu değil anasını satayım Bütün siteleri konu açalım O zaman millet para yatırsın milleti dolandırsınlar bir araştırın bir bakın Emin olmadan paylaşmayın Bazı insanlar var burada bilmiyor yatırıyor parası gidiyor boşuna Günahtır yazıktır

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,592
2,824
113
Ya mevzu deneme konusu değil anasını satayım Bütün siteleri konu açalım O zaman millet para yatırsın milleti dolandırsınlar bir araştırın bir bakın Emin olmadan paylaşmayın Bazı insanlar var burada bilmiyor yatırıyor parası gidiyor boşuna Günahtır yazıktır
Haklısın muro

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,573
31,918
113
Ne alakası var git eski mesajlarıma bak ben hep siteleri kötülerim hiç bir siteyle alakam yok iftiranı da al git
Ben iftira atmam sen üsteliyorsun ya bu şekilde o yüzden sana diyorum Site ile mi çalışıyorsun siteyle çalışmadığını Ben de biliyorum ama emin olmadın açmayın kardeşim adam son parasını yatırıyor ya ne adamlar gördüm burada ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,573
31,918
113
Neyse millet yatırmasın buraya dolandırıcı bu site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...