- 11,421
- 11,662
- 113
Iftar saati bela arama , parayı alninin ortasina vururum ,cocuğun parasını at aslan parçası bekliyor çocuk bana atmıycan cocuğa atıcan
Sen uza deveciye söyle daha sağlam birine söylesin
Iftar saati bela arama , parayı alninin ortasina vururum ,cocuğun parasını at aslan parçası bekliyor çocuk bana atmıycan cocuğa atıcan
Dolandırıcsın belli puhahaha saplam ref istiyor 3 senedir burdasın ben 6 senedir burdayımIftar saati bela arama , parayı alninin ortasina vururum ,
Sen uza deveciye söyle daha sağlam birine söylesin
Lazistan iyidirDolandırıcsın belli puhahaha saplam ref istiyor 3 senedir burdasın ben 6 senedir burdayım
Ben dolandiriciysam tamamda 😂 kaybol salyani sumugunu sil daha cevap vermem sana.Dolandırıcsın belli puhahaha saplam ref istiyor 3 senedir burdasın ben 6 senedir burdayım
İyi veya kötü anlamam aldığı parayı gününde atmalıdır bugün atmazsa kelektir adamaLazistan iyidir
Cocuk parasını istiyor atsın diyor bu ahmak sağlam biri yazsın diyor adam özelden yazdı bana sanki bana atıcak parayıLazistan iyidir
Maaşı yatmamıştır pazartesi meclis felan toplanır o zaman atar 🤣😂 (unutun o parayı) atmazcocuğun parasını at aslan parçası bekliyor çocuk bana atmıycan cocuğa atıcan
Cevap verme zihinsel Engelliymis öyle dediler boşverLazistan iyidir
Aslan parçası paran yoksa yok de millete rezil olma burada 1k içinBen dolandiriciysam tamamda 😂 kaybol salyani sumugunu sil daha cevap vermem sana.
Ya kalkmış ref istiyor sağlam adam istiyor ulan ahmak adam bana yazmasa ne diye yazayım 1k için düştüğü hallere bakMaaşı yatmamıştır pazartesi meclis felan toplanır o zaman atar 🤣😂 (unutun o parayı) atmaz
Hahahahaha 😂Maaşı yatmamıştır pazartesi meclis felan toplanır o zaman atar 🤣😂 (unutun o parayı) atmaz
Çocuk kendi desin o zaman kötü sen olmaCocuk parasını istiyor atsın diyor bu ahmak sağlam biri yazsın diyor adam özelden yazdı bana sanki bana atıcak parayı
Cocuk ban yedi bilader abi diyor yaz diyor çarşamba günü atıcaktı atması lazım diyorÇocuk kendi desin o zaman kötü sen olma
Kendi aranmışCocuk ban yedi bilader abi diyor yaz diyor çarşamba günü atıcaktı atması lazım diyor