Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Kasa 2500+2500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,423
11,664
113

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,423
2,128
113
Iftar saati bela arama , parayı alninin ortasina vururum ,
Sen uza deveciye söyle daha sağlam birine söylesin
Borç alıp üstüne çarşamba günü atacağım diyip mesajına bakmıyorsun adamın atan adam ne zaman atacağını söyler geciksd bile sen adam mısın şimdi soruyorum yok parayı vururum falan yüzsüz gibi ne yap ne et at borcunu adama

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,847
2,486
113
Borç alıp üstüne çarşamba günü atacağım diyip mesajına bakmıyorsun adamın atan adam ne zaman atacağını söyler geciksd bile sen adam mısın şimdi soruyorum yok parayı vururum falan yüzsüz gibi ne yap ne et at borcunu adama
Tokatçı musti adam yoluna çıkmış 1k için sağlam adam istiyor ulan aptal gel diyorum özele atayım konuşmaları gelmiyor

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,423
11,664
113
Dolandırıcısın belli yazık 1 k için kendini rezil etmişsin forumda aslan parçası yoluna çıkmışsın
2 tane sunepe uzayin.
Tutar 1 k felan değil ben kendisine dm attım
Hesabı acilinca kendisine tutarı veririm
Size kalmadı kaybolun

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,847
2,486
113
@RuLing dostum yanlış anlama ama o deveciden deve bile olmaz yanlış adamları savunuyorsun, ozan benden 100k alsın şu gün desin 1 gün erken verir geç vermez ki yaşandı da yapma.
Yanlış adam veya doğru dostum farketmiyor o zaman desin şuanda yok atamam para bende çocuğa söyleyim ne bu üst perdeden konuşmak yok teyit ettirmem lazım reff adam lazım diyip duruyor ne alaka

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,105
26,960
113
Yanlış adam veya doğru dostum farketmiyor o zaman desin şuanda yok atamam para bende çocuğa söyleyim ne bu üst perdeden konuşmak yok teyit ettirmem lazım reff adam lazım diyip duruyor ne alaka
Ozanda para var şuanda olay para değil ki banı açılsın gönderir ne gerek var ben aracılık yapmıyorum de geç sen neden yükselip gerginlik çıkarıyorsun anlayamadım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,105
26,960
113
Adamına göre değil kim ne olursa olsun atacam diyip geçsin adam ulaşamıyor buna verdiği cevaplar ters
Kardeşim ben haksızlığı sevmem tamam gün verilmişse verilmeli ama o Kamil de ban yemeseydi uslu dursaydı alacağı peşinden koşardı ne diyim bana beddua edip durdu, şikayet ettim bende. Sonunda ban yedi.

snnemre

Çok da inanmayın insanların samimiyetine
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,628
1,888
113
Ozanda para var şuanda olay para değil ki banı açılsın gönderir ne gerek var ben aracılık yapmıyorum de geç sen neden yükselip gerginlik çıkarıyorsun anlayamadım
Kendi parası olsa bu kadar sesi çıkmaz milletin parasının muhasebeliğini yapmayın arkadaşlar konuyu da kirletmeyin gidin özelden ne konuşuyorsanız konuşun hayırlı iftarlar iyi forumlar

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,847
2,486
113
Çarşamba günü vericem demiş ibanı varmış atsın diyor ne ayaksınız ben çözemiyorum sizi tamam kardeşim atıyorum derr geçer 1k için kendini dilenci yaptı adam yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...