- 36,774
- 29,022
- 113
Kerem gelsin diye kendimi feda ettimSen fenerden niye ayrıldın da foruma düştün bende onu anlamadım 😁😁
Kerem gelsin diye kendimi feda ettimSen fenerden niye ayrıldın da foruma düştün bende onu anlamadım 😁😁
Favori deplasmandı zatenBakken son dakika 1 sayı gerideydi 1.80 oranı vardı 3 k atıcaktım elim gitmedi nitekim aldı. Tebrikler.
Sn bu ısın piri sın kankammFavori deplasmandı zaten
Tebrikler dostKuponu Paylaşmamın Sebebi Alır Dediğim Takımlar 3 üde Son Dakikalarda Kazandı.
Kanser Olmamak Elde Değildi.
Ne piri la 9 farkla geri deydi hepsi son çeyrek 😁Sn bu ısın piri sın kankamm
Favori deplasmandı zaten
Sal 250yi metine veriyor durmadan coşkuyu sana hadi bol şans.Favori deplasmandı zaten
Sende bu işlerin piirisin metoooSn bu ısın piri sın kankamm
Ne piri adam 3 maçında göte bala geldiğini söylüyor zaten, nasıl yalayacagını şaşırmışsınSn bu ısın piri sın kankamm
Canım kankam nasıl kıskanıyolar puhahaNe piri la 9 farkla geri deydi hepsi son çeyrek 😁
Zorla la biraz dahaSn bu ısın piri sın kankamm
Metooo damar cı metooCanım kankam nasıl kıskanıyolar puhaha
CANIM KANKAM olmalıydı elendin.Canım kankam nasıl kıskanıyolar puhaha
Adam desekı ılk dm atana 250 ben 200. Oluurm puahjaZorla la biraz daha
Paralar mulayime gitmiş metinAdam desekı ılk dm atana 250 ben 200. Oluurm puahja
Ben talep etmedım bsey mulayım adamdırParalar mulayime gitmiş metin
Keşke hep böyle adamlara verseydik bizde hep ölü yatırım yaptık aqBen talep etmedım bsey mulayım adamdır
Tebrikler. Kanser olmadan sonuçta kazanmışsin. Biz ne yapalım hep kayıp hep kayıpKuponu Paylaşmamın Sebebi Alır Dediğim Takımlar 3 üde Son Dakikalarda Kazandı.
Kanser Olmamak Elde Değildi.