- 8,409
- 10,708
- 113
Sen kendi kaleme atıyorsun sabri reizTebrikler. Kanser olmadan sonuçta kazanmışsin. Biz ne yapalım hep kayıp hep kayıp
Sen kendi kaleme atıyorsun sabri reizTebrikler. Kanser olmadan sonuçta kazanmışsin. Biz ne yapalım hep kayıp hep kayıp
Akıyo hımmınaBu da sitede kalan 200 tl ile tuzu biberi olsun bari yeter 😁
![]()
Nazar vuracan namıma 😫Akıyo hımmına
Paylaş stres at ne olacakValla arkadaşlar normalde paylaşmam ama kanser oldum bu kuponda bütün deplasmanlar son çeyreğe 9 farkla önde girdi sanki anlaşmışlar gibi
Bu 40 tl alınan mı 500 tl olan mıBu da sitede kalan 200 tl ile tuzu biberi olsun bari yeter 😁
![]()
Acemiyiz napalimSen kendi kaleme atıyorsun sabri reiz
Hala gözün burdaAkıyo hımmına
Sende burdan cıkmıyonHala gözün burda
Konuyu yukarda tutuyorsun gözüküyorSende burdan cıkmıyon
Frespin 200 e iyi vermiş TebriklerSen kendi kaleme atıyorsun sabri reiz
200 ü 500 yaptım 500 ü tek vurdum bunu verdi lâ 🤣Bu 40 tl alınan mı 500 tl olan mı
Tebrikler daim olsunKuponu Paylaşmamın Sebebi Alır Dediğim Takımlar 3 üde Son Dakikalarda Kazandı.
Kanser Olmamak Elde Değildi.
Ben hıc oynamadım ondan sordum kanka 500 alınca 32x mı verıyor sabıt ekrana200 ü 500 yaptım 500 ü tek vurdum bunu verdi lâ 🤣
Sabit heryer 32 x 500Ben hıc oynamadım ondan sordum kanka 500 alınca 32x mı verıyor sabıt ekrana
Eywallah dostumTebrikler daim olsun
Ben 6 tl olanı denedım 3 tane sekerde bonusa gırıyır cok gırıyor ama bsey vermıyorSabit heryer 32 x 500
Otelci tebrik ederim 😆Nazar vuracan namıma 😫
Sana o konuyu kapat dedim millet yanlış anlayacak otelci motelciOtelci tebrik ederim 😆
Tabiii