- 1,131
- 472
- 83
Ev kirasi 40 kCumalarıda çalışsan 2 gün izin ayda 39k güzel bence
Ev kirasi 40 kCumalarıda çalışsan 2 gün izin ayda 39k güzel bence
Tek kafama takılan 12 saat gecer mıCumalarıda çalışsan 2 gün izin ayda 39k güzel bence
Ev kırası 13 kEv kirasi 40 k
Bende kullandım 3 sene avcılardan berideysen alkop akcaburgargaz taraflarinda özellikle ulasNormalde forklıf kullanıyorum pıyasa iş yok suan ıdareten ıyı bır yer bulana kadar gırıcem
Sefakoydeyım dostum servıs varsa olur oralar ters buraya bayaBende kullandım 3 sene avcılardan berideysen alkop akcaburgargaz taraflarinda özellikle ulas
Dostum hayır'lısı olsun.. İstanbul hangi semtdesin bilmiyorum ama işe baslasanda Hawaalanına forkliftci alıyorlar arada oraları araştır maaşı esktraları cok iyi 8 saat çalışma çalışan orda tanıdık ws varsa araştırmanı tavsiye ederim.Suan nereye gıdersem dırek bekledıgın ucret dıyor en az ısteyenı alıyor işe haftasonu tatılı olsun cumartesı oglene kadar olan yerler hosuma gıtmıyot acıkcası
Kalemin yazdığı olurKolay kalem fabrıkası arkadas var orda takılmaca dıyo agır ıs degıl
Tanıdık var orda su ucagıı ceken aracı kullanıyor arkadas hangı fırma arıyor bılgın var mı sordurayımDostum hayır'lısı olsun.. İstanbul hangi semtdesin bilmiyorum ama işe baslasanda Hawaalanına forkliftci alıyorlar arada oraları araştır maaşı esktraları cok iyi 8 saat çalışma çalışan orda tanıdık ws varsa araştırmanı tavsiye ederim.
İyi değil ama piyasa çok kötü şuan en azından boş durmamış olursun . Bendeki mantık her zaman işin yoğunluğundan ziyade c.tesi de tatil olması 5 gün yoğun calis önemli değil 2 gün dinlenince resetliyor insan kafayı . Bende 8.5 7 haftanın 5 günü 65 alıyorum İstanbul'da paranın adı var sadeceBir iş var evrak felan istedi şartları bıraz degısık nasıl sızce
Pazartesı den persembeye 8 8 calısma 12 saat
Cuma tatıl calısırsan 12 saat o mesaı sayılıyor
Cumartesı pazar tatıl
Eve yurume mesafesı
Yer ıstanbul
Maas 30+ mesaı
30 bin TL için 12 saatini satma metinim🫠Bir iş var evrak felan istedi şartları bıraz degısık nasıl sızce
Cumartesı pazar tatıl
Eve yurume mesafesı
Yer ıstanbul
Maas 30+ mesaı
Dostum şuan yok bilgimmsen arkadaşına sordur illa orda ihtiyaç oluyor. Hem nolursa sürekli çalışacağın yer olur.. Neyse dostum hayır'lısı olsun başlarsan işe boştaysan geçici değerlendir..Tanıdık var orda su ucagıı ceken aracı kullanıyor arkadas hangı fırma arıyor bılgın var mı sordurayım
Aynen ole ıdareten arkadaa ayarladı orayıda eve yakın ıyı bıyer bulana kadarİyi değil ama piyasa çok kötü şuan en azından boş durmamış olursun . Bendeki mantık her zaman işin yoğunluğundan ziyade c.tesi de tatil olması 5 gün yoğun calis önemli değil 2 gün dinlenince resetliyor insan kafayı . Bende 8.5 7 haftanın 5 günü 65 alıyorum İstanbul'da paranın adı var sadece
Aydın tekstil mi? 😂😂Bir iş var evrak felan istedi şartları bıraz degısık nasıl sızce
Cumartesı pazar tatıl
Eve yurume mesafesı
Yer ıstanbul
Maas 30+ mesaı
Anladım dostum aynı yerde sayma dıyorsunSana nacizane tavsiyem yükselebileceğin bir işte çalıs basta maaşı düşük olsa bıle olur devletin verdiği zamma tabi olmayacagın ben 2020 de asgari ücretle başladım işe yerleri süpürdüm tır yükledim baya ezildim şuan fabrikada usta başıyım demek istediğimi anladın umarım
Kalem fabrıkasıAydın tekstil mi? 😂😂
Ben 10 senedir forklift kullanıyorum ama iş yok olanlarda hep çok uzakBende kullandım 3 sene avcılardan berideysen alkop akcaburgargaz taraflarinda özellikle ulas
Aynen öyle işi öğrenip yükselecegın bi iş olmalı yoksa ömrün boyunca asgari ücretin 3 5 lira üstüne çalışmak zorunda kalırsınAnladım dostum aynı yerde sayma dıyorsun
Sen nerdesınBen 10 senedir forklift kullanıyorum ama iş yok olanlarda hep çok uzak