- 1,303
- 603
- 113
BağcılarSen nerdesın
BağcılarSen nerdesın
Iskur ıs arama sayfası bırde eleman. Net bak forklıft op ılanı acılıyo bazenBağcılar
İstanbul'da güzel defil bence kiralar tavanCumalarıda çalışsan 2 gün izin ayda 39k güzel bence
Adam çalışmıyorum iş bulamıyorum diyor 0 mı daha iyi 39k mıEv kirasi 40 k
Tamamdır o zaman ceoluk görevini kabul etsin nasıl olsa 100lerce seçeneği varmışİstanbul'da güzel defil bence kiralar tavan
Çalışana is var kanka ama hakkini vermiyolarAdam çalışmıyorum iş bulamıyorum diyor 0 mı daha iyi 39k mı
Bölge olarak evine yakın vs. Olmayabilir veya kendi mesleği olan forklift işini buşamıyordur sadece çalışmama değil olay be başkanÇalışana is var kanka ama hakkini vermiyolar
Kanka sistem aşırı bozuk.. Türkiyesinde zengin iyice zengin fakir iyice fakirlestiBölge olarak evine yakın vs. Olmayabilir veya kendi mesleği olan forklift işini buşamıyordur sadece çalışmama değil olay be başkan
Burda goruyoruz sıgara parası ıcın 4 saat roll takıp edıyır ınsanlar bostayken olmuyoAdam çalışmıyorum iş bulamıyorum diyor 0 mı daha iyi 39k mı
Amaçladıkları buydu zaten gayet başarılı ilerliyo planı kuranlar🙂Kanka sistem aşırı bozuk.. Türkiyesinde zengin iyice zengin fakir iyice fakirlesti
Hemde nasil planlar tıkır tıkır isliyor 20 milyon evlenmeyenlerin sayisina ulasilmis 6 milyon boşanma olmus ortalık perisan evlenende 1 yılı dolmadan bosaniyorAmaçladıkları buydu zaten gayet başarılı ilerliyo planı kuranlar🙂
Bunlara rağmen gözü açılmayanlar var neyse fazla konuşmak istemiyorum🙂 benimde memleket bi tarafım polatlı bi tarafım haymana bu arada selam olsun 🫡Hemde nasil planlar tıkır tıkır isliyor 20 milyon evlenmeyenlerin sayisina ulasilmis 6 milyon boşanma olmus ortalık perisan evlenende 1 yılı dolmadan bosaniyor
Eyvallah kardesim isin gücün rast gitsinBunlara rağmen gözü açılmayanlar var neyse fazla konuşmak istemiyorum🙂 benimde meleket bi tarafım polatlı bi tarafım haymana bu arada selam olsun 🫡
Metin src var mi sendePsıkolog iş gorusmesıne gıtmıs benden kotu şartları
Yok srcMetin src var mi sende
Olaydi seni guzel bi yere gonderrdmYok src