Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sirbistan Hakkında

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,169
1,392
113
Yaşam ucuz diyorlar bende gitmeyi dusunuyorum 90 gün vizesiz gidip görüp ortama göre kalmayı düşüncem

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,280
59,735
113
Sırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Bu forumdan biri vrdi gitti orda kuryelik yapiyordu.burda bikac kez konu acti.o konuyu bulursan bilgi edinirsin.nicki aklimda deil

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,673
4,418
113
Sırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Mayısa bilet aldım ama gezmeye gidecem 8 gün için

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Bende gitmeyi düşünüyorum bro bu ülkeden. Kimse geleceğini göremiyor ülkede bana kalırsa bunlar daha iyi günlerimiz. O yüzden şimdiden gideyim diyorum ama gerekli cesareti bulamıyorum kendimde. Yalnız gideceğim için.

Öncelikle nereye gideceğini çok iyi seç ki pişman olma. Sırbistan diyosun bildiğim kadarıyla hayat ucuz maaşlarda biraz düşük. Sokakları Türkiye'den daha güvenli. En azından özgürlüğün var baskıcı bir yönetim yok. Ama İngilizce yetmez oraya temel düzeyde Sırpça bilmen şart. Yoksa çok yalnızlık çekersin depresyona girersin.

Ben gidersem daha çok Slovenya falan düşünüyorum. Oralarda İngilizce daha çok işe yarar daha sakin sessiz yerler