Hayırlısı inşallah dolandirmadan gitmeyi düşünüyorum gerekirse gitcem bir kaç hafta araştırma yapcam biletler uygun fiyatıŞu denetim bitsin bende gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısı inşallah dolandirmadan gitmeyi düşünüyorum gerekirse gitcem bir kaç hafta araştırma yapcam biletler uygun fiyatıŞu denetim bitsin bende gitmeyi düşünüyorum
Kral ülke mi kaldıSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Tanıdık biri olsa daha kolay olur sankiHayırlısı inşallah dolandirmadan gitmeyi düşünüyorum gerekirse gitcem bir kaç hafta araştırma yapcam biletler uygun fiyatı
Helalll Osman konuş dostKral ülke mi kaldı
Valla sorma sonumuz kötüde alllah korkumuz var işte bu bedene zarar veremiyoz ülkede kalmadıKral ülke mi kaldı
Valla risk alcam gitcem koydum kafayı istifa edeceğim 2 senelik tazminatlaYaşam ucuz diyorlar bende gitmeyi dusunuyorum 90 gün vizesiz gidip görüp ortama göre kalmayı düşüncem
O Antep'te çok sebekeci vaeHayırlısı inşallah dolandirmadan gitmeyi düşünüyorum gerekirse gitcem bir kaç hafta araştırma yapcam biletler uygun fiyatı
La bari tazminat almaya bakValla risk alcam gitcem koydum kafayı istifa edeceğim 2 senelik tazminatla
Dost kolay geldi Yeni bir ülke yeni bir hayat insanlar yok ins dil biliyondurHayırlısı inşallah dolandirmadan gitmeyi düşünüyorum gerekirse gitcem bir kaç hafta araştırma yapcam biletler uygun fiyatı
Evet kesinlikleTanıdık biri olsa daha kolay olur sanki
Evet kesinlikle bu doğru ama yapacak bir şey kalmadıDost kolay geldi Yeni bir ülke yeni bir hayat insanlar yok ins dil biliyondur
Dil hiç bir şey yok ülke dışına hiç çıkmadım ülkenin halı belliDost kolay geldi Yeni bir ülke yeni bir hayat insanlar yok ins dil biliyondur
Yav işte bizim insanlarda bu var aç kardeşim madem kafana koydum çalış biraz ingilizceDil hiç bir şey yok ülke dışına hiç çıkmadım ülkenin halı belli
Bu forumdan biri vrdi gitti orda kuryelik yapiyordu.burda bikac kez konu acti.o konuyu bulursan bilgi edinirsin.nicki aklimda deilSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Mayısa bilet aldım ama gezmeye gidecem 8 gün içinSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Sen git bi bak bende geleyim sonraEvet kesinlikle
Bi komsu gitti geri döndü 2 3 sene kaldı döndü heralde yapamadı ordaSırbistan giden var mi nasıl kuryelik için gidilir mi birde gidenler varsa güvenilir lisanslar var mı şimdiden teşekkürler ülkeyi terk edecez bu gidişle borç yüzünden
Kanada işçi alımı yapıyor meslek sahibi olmak önemli bizim İngilizce öğretmeni ben gidiyorum dedi adam harbiden gitti şuanda 8 yıldır Toronto da yaşıyorHelalll Osman konuş dost