- 5,655
- 4,257
- 113
1000 tlde olsa alıp içen olacak,sene sonu 200'ü bulur.
Sigara kullanmayan birisi için sigara kokusu çok kötü bir kokudur. Hatta işkencedirAynen öyle oldu valla tam markete girip sigara almak üzere idim ki eşim alma içme dedi o gün bugün içmedim geçen yıl Ramazan öncesi idi yine
Siyaset dünyanın en boş işlerinden biridir. Politikacıların tek umrunda olan şey makam ve forstur. Hiçbir şey halk için değildir. Herşey koltuk içindir. Makam ve fors içindirKoyu bir cumhuriyetçi olarak bu saatten sonra oyum reise benim gençlik gitti herkesinki gitsin
Hatta yanımda içilmesine müsaade etmiyorum artık tahammül edemiyorum çünküSigara kullanmayan birisi için sigara kokusu çok kötü bir kokudur. Hatta işkencedir
Dumandan bahsetmiyorum. O zaten dayanılmaz birşey. Üzerine sinen sigara kokusundan bahsediyorum. Sigara içmeyenler için bu koku bile iğrenç gelirHatta yanımda içilmesine müsaade etmiyorum artık tahammül edemiyorum çünkü
Kullaniyorum bana da iskenceSigara kullanmayan birisi için sigara kokusu çok kötü bir kokudur. Hatta işkencedir
Senin için şimdi yaktım bir taneSigara kullanmayan birisi için sigara kokusu çok kötü bir kokudur. Hatta işkencedir