Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigaraya Yeni Zam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,325
113
Olm yine zam gelmiş la bu nedir ya.valla her zamda çok pistler şeyler çıkıyor ağzımdan 2 ayda 1 zam yapıyo adamlar.biliyorlar nasıl olsa alacağız.bu sigaranın maliyeti 15 lira falan biliyorsunuz degilmi.geri kalanı hep vergi.geberiseceler
Yesss be keşke 1000 tl olsa pakedi😎neyse o günler de gelecek hayırlısıyla bu pisliğe maruz bırakamayacak bizi alt insanlar

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,539
1,796
113
Her ay sigaraya zam maşallah

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,325
113
yav bu çok boş ve yanlış bi kafa önce bi ekonomiye ülkenin dertlerine el atsınlar insanlar zaten azaltır biz keyfimizden içmiyoruz
Senden daha kötü durumda olup içmeyen insanlar var yani keyfi. Üstelik sigaranın stresi azalttığını size kim söyledi? Bağımlı olduğunuz şeyi tüketince kısa süreli saçma bir rahatlık hissediyorsunuz sadece.

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,140
862
113
Olumlu taraflarını düşünürse bırakıyor insan. Çok büyük bir irade de gerektirmiyor aslında. Kafada bitiriyorsun
Aynen öyle oldu valla tam markete girip sigara almak üzere idim ki eşim alma içme dedi o gün bugün içmedim geçen yıl Ramazan öncesi idi yine

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,617
3,265
113
Aynen öyle oldu valla tam markete girip sigara almak üzere idim ki eşim alma içme dedi o gün bugün içmedim geçen yıl Ramazan öncesi idi yine
Sigara içenler kendilerini avutabilmek için cımbızla bir örnek çekip ''adamın teki 90 yaşında ve 70 yıldır sigara içiyor ama sapasağlam, genetiğin sağlamsa birşey olmaz'' gibi şeyler söylerler ama bu örneklerin istisna örnekler olduğunu aslında kendileri de bilirler

Sigara öldürür. Bu kadar basit. İstisnalar da kaideyi bozmaz. Bunu tartışmak bile abez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...