- 9,236
- 10,320
- 113
Günde 3 paket içiyorum fazla yaşamaya da niyetim yok, başka türlü zaman geçmiyor. Yaşamayı seven bırakır
Ülkede tütün konfederasyonu var herhalde bende hangi İle gitsem tütün 30tlBen tütün içiyorum o da 30 lira oldu bunlar önemli 😂
Vay nasıl buldun la 😂 😂
Gözüne çarptıVay nasıl buldun la 😂 😂
Jti grubuna gelmişti dün winston camel vs diğerleride yoldadırOlm yine zam gelmiş la bu nedir ya.valla her zamda çok pistler şeyler çıkıyor ağzımdan 2 ayda 1 zam yapıyo adamlar.biliyorlar nasıl olsa alacağız.bu sigaranın maliyeti 15 lira falan biliyorsunuz degilmi.geri kalanı hep vergi.geberiseceler
Zaten ülkenin vergisinin %70 i sigara ve alkol biz bunları içmesek ülke batar herhaldeOlm yine zam gelmiş la bu nedir ya.valla her zamda çok pistler şeyler çıkıyor ağzımdan 2 ayda 1 zam yapıyo adamlar.biliyorlar nasıl olsa alacağız.bu sigaranın maliyeti 15 lira falan biliyorsunuz degilmi.geri kalanı hep vergi.geberiseceler
Winstona gelmiş işte %10 asgari ücrete senede %25 %30 zam geliyor sigaraya 2 3 senedir her sene %50den fazla zam geliyor 10 seneye kalmaz maaşla 1 paket sigara alır koklamaya başlarız 😁 bide kaçak sigara yasak diyo gevşek herifler ya valla sovcem zor tutuyom kendimiJti grubuna gelmişti dün winston camel vs diğerleride yoldadır
Allah belasını versin bunlarinBen hep 50 liralık alıyorum
İçen düşünsünBunun niye konusu yok? Philip Morris grubuna gene zam gelmiş. Sabah gittim sigara almaya, Marlboro Touch Blue 85'den 90'a çıkmış.Yaklaşık %6 lık bir zam olmuş
Sana'da başka yerden bir monte yaparlar merak etme,laflara bakİçen düşünsün
Zihniyete bak ekmek zamlaninca yiyen düşünsün yol paraları zamlaninca kiralar zamlaninca elektrik yiyecek içecek yani bunun sonu varmı içen düşünsün mantığına tukureyimİçen düşünsün
Banane abi orasını sen düşünZihniyete bak ekmek zamlaninca yiyen düşünsün yol paraları zamlaninca kiralar zamlaninca elektrik yiyecek içecek yani bunun sonu varmı içen düşünsün mantığına tukureyim
Bende ondan içiyorum,diyecek kelime bulamiyorum ,en büyük paramız neredeyse 1 paket parasiTouch Blue 110 lira olmuş. Artık 10 10 geliyor