Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Büyük Lanet

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,775
445
83
25 yaşına kadar ağzıma sigara sürmedim kokusundan nefret ederdim yaklaşık 2-3 yıldır içiyorum ağzım nefesim bok gibi oldu askerde nasıl olduysa başladım içine sıcayım bırakmam gerekiyor benimde

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,775
445
83
Geceleri çok içinde sabahları ağzımda bok var gibi hissediyorum dişlerimi fırçalıyorum 2 defa sabah

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Günlük 3 paket içiyorum aylık sırf 9K yavaş yavaş kendimi hasta etmeye harcıyorum yani. İşin kötüsü bunu bilmeme rağmen bırakamıyorum 😒
Aslında çok ta sağlam irade gerekmiyor. Anlık bir karar alırsın ve arkana bakmazsın. Bu kadar. Karıyı boşamak gibi :)

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Içende ölüyor içmeyen de
Yaşam kondisyonunu arttırmak insanın elinde
Rahat yürüyorum fazla yürüyorum falan boş işler
Bilmiyorum. Yani bende fark ettirdi. Daha rahat nefes alıyorum, daha enerjik hissediyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
sigaranın öldürdüğünün somut bir örneği yoktur çünkü, köpekbalığının kaç kişiyi parçaladıgını ılla izlemişizdir duymuşuzdur buna korku panik denir ama sigara uzun vadeli oldugu ıcın kımse umruna takmaz gerçi sigara içen yarın ölecek deseler yine somut ornek olmadıgı ıcın herkes ıcmeye devam eder
Sigara, köpekbalığı saldırısından çok daha fazla can alıyor halbuki

Cahil ve eğitimsiz topluluklarda çok daha fazla sigara tüketiliyor. Adam bir istisna örnek alıp, adamın teki 90 yaşında 60 yıldır sigara içiyor ama hala sapasağlam işte diyor :) İstisnalar kaideyi bozuyormuş gibi cımbızla çekip örnek gösteriyorlar

Son düzenleme:

blackmoon1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
110
30
28
çok şiddetli burun kanamalarım vardı sigaraya başladığımdan beri kesildi tek iyi faydası olabilir en azından kendimce :D