- 56,517
- 31,393
- 113
Aynen bana gülmüş şimdi sağ ayağumla bi orta kesicem onu istiyorİşte bizde diyoruz bari sigara parası atalım lafa bak![]()
Aynen bana gülmüş şimdi sağ ayağumla bi orta kesicem onu istiyorİşte bizde diyoruz bari sigara parası atalım lafa bak![]()
Fernandesin F si gitmiş. Sigara parası gitse neye yararManuel fernandes dost komik mi eldeki pirinç giderr bida gülersen
Koymaz bencedeFernandesin F si gitmiş. Sigara parası gitse neye yarar
Dost kötü bir şey demedim 500 altı mesaj dediniz tamam dedim böyle bir şey olunca da espiri yaptım. @sapsap10 tebrikler tekrardan hayırlı geceler.Manuel fernandes dost komik mi eldeki pirinç giderr bida gülersen
Saol dost sana da hayırlı gecelerDost kötü bir şey demedim 500 altı mesaj dediniz tamam dedim böyle bir şey olunca da espiri yaptım. @sapsap10 tebrikler tekrardan hayırlı geceler.
Uykum kaçtı Allah kahretmesin seni🤣Ödül geldi teşekkürler dost @sapsap10 ben şimdi bi uyuyayım
Dost bizde espri yaptık merak etme hayırlı sabahlarDost kötü bir şey demedim 500 altı mesaj dediniz tamam dedim böyle bir şey olunca da espiri yaptım. @sapsap10 tebrikler tekrardan hayırlı geceler.
Yok mu bi 19 k lık NBA üst kuponumuzUykum kaçtı Allah kahretmesin seni🤣
Kahkaha attım 😀Uykum kaçtı Allah kahretmesin seni🤣
Şu anı bekledin özelikle demi 😀
Zıbarıp yatak saat 5 olmuş🤣Yok mu bi 19 k lık NBA üst kuponumuz
Herşeye değdi😀Şu anı bekledin özelikle demi 😀
Ben yatırıyorum bu gece çok güldük bişey felan olmadan ayağımızı yorganımza göre uzatmak gerek 😀Herşeye değdi😀
Aynen öyle iyi geceler dostBen yatırıyorum bu gece çok güldük bişey felan olmadan ayağımızı yorganımza göre uzatmak gerek 😀
Yarın ola hayrolaZıbarıp yatak saat 5 olmuş🤣