Örnek boston maçı işte ilk yarı 130 mu ne çıktı geldi diyon son anlarda geldiKupona baksan hepsi 💩💩💩 olur dersin. Geldi mi geliyor. Daim olsun. Gerçi NBA bu resmiyet kazansın da
Örnek boston maçı işte ilk yarı 130 mu ne çıktı geldi diyon son anlarda geldiKupona baksan hepsi 💩💩💩 olur dersin. Geldi mi geliyor. Daim olsun. Gerçi NBA bu resmiyet kazansın da
Bende yoktu ama baktım bakarken içim acıdı ama ben bakmayı tercih ettim bakmakla almak arasında büyük bi fark oldu sanki çukurumdan aşağıya bakıyordumBen bilmiyomki bende en son 1k ne zamana oldu onuda hatırlamıyorum o yuzdne hic bakmadım promoya 1k olunca bakarim
Adam bu soruya cvp vermek için tam 3 saat beklemiş la ramoŞimdi sen gerçekten bu kuponu tutacağına inanarak mi yaptın
Basacaktım görseydim ben 1 sanıyodumBasar mıydın 2.5
Boston zaten iy ları atıyor 3 de sapıtıyor bazen 4 gene toparlıyorÖrnek boston maçı işte ilk yarı 130 mu ne çıktı geldi diyon son anlarda geldi
Şimdi üzülme merasimi başlasınBasacaktım görseydim ben 1 sanıyodum
Ana para kazancı senin promosyon bziim senin pizzani yemiycezki pormosyonu yiycezBasacaktım görseydim ben 1 sanıyodum
Çıkarırız ya bi şekil yarınŞimdi üzülme merasimi başlasın
Bütün sağolsun dost . Bir dahaki sefere.Basacaktım görseydim ben 1 sanıyodum
Promokod mu yazdın sandım ni an hahahahahAna para kazancı senin promosyon bziim senin pizzani yemiycezki pormosyonu yiycez
İşte zenginlik hali bi başka ne olacaktı kiÇıkarırız ya bi şekil yarın![]()
Indiana maçı boka sarmış 6 dkda 14 cikmis10 oran zımbırtısını denedik bakalım sabah uyanınca görürüz ne olmuşEkli dosyayı görüntüle 650185
Indiana da öyle mkAtlanta maçına bak 5 dk da 17 atmışlar yeni kanser başlıyor![]()
Ramo ; bırakın gelsin gel hele gelAtlanta maçına bak 5 dk da 17 atmışlar yeni kanser başlıyor![]()
Indıana yok ki kuponda 🤣🤣Indiana da öyle mk