- 5,686
- 1,223
- 113
betmoney site kurallara baksana biYok demezler
betmoney site kurallara baksana biYok demezler
Yok yok demezler dost ilk defa senden duydum ne olcak dostana para ve bonus aynı maça bişey denir mi
Tamambetmoney site kurallara baksana bi
Öyle bişi yokbetmoney site kurallara baksana bi
Kurallarda yasak yazmışlsr bakalım nolcakYok yok demezler dost ilk defa senden duydum ne olcak dost
😂😂Kurallarda yasak yazmışlsr bakalım nolcak
Yolunu yap simdiden hazırla bahaneniKurallarda yasak yazmışlsr bakalım nolcak
La bir şey olmaz çaktırma hiçKurallarda yasak yazmışlsr bakalım nolcak
Valla öyle bir şey varsa hakkımı helal etmiyem kinyapacaginida dusunmuyom ekmeğe giderken bile takip ettimGolünü hazırla şimdiden bahaneni
Adamı gormüyon mu şimdiden bahanesiyle başladı yalan söylüyorValla öyle bir şey varsa hakkımı helal etmiyem kinyapacaginida dusunmuyom ekmeğe giderken bile takip ettim
Ne dimAdamı gormüyon mu şimdiden bahanesiyle başladı yalan söylüyor
Ben usandım yav artık valla keşke Allah canımı alsaAdamı gormüyon mu şimdiden bahanesiyle başladı yalan söylüyor
Dostum işine gelmiyorsa takip etme. Geçmişte açtığım etkinliklere bakmanı öneririmYatırım bonusu ile ana para aynı maç atmışta bunu şimdi söylüyor ki böyle bişi de tokt
Dost dedigi gibi bir durum olacakmi valla ekmek almaya geldim kar yağıyor Antep'e yinede takip ediyorum valla emeğine yazikDostum işine gelmiyorsa takip etme. Geçmişte açtığım etkinliklere bakmanı öneririm
Mesele takip edip etmememi burda kandırıyorsun insanlarıDostum işine gelmiyorsa takip etme. Geçmişte açtığım etkinliklere bakmanı öneririm
yav biladerim zorla mı ettiriyorum ben kazanalım hele biDost dedigi gibi bir durum olacakmi valla ekmek almaya geldim kar yağıyor Antep'e yinede takip ediyorum valla emeğine yazik