Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sanmames / Kasa 2000 Hedef Nasip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,639
2,838
113
İnşallah doğrudur kazanırsın

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,643
1,217
113
Melbourne 27,5 üst
Levante Hokkaido maçı kazanır

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,492
1,747
113
İnşallah doğrudur kazanırsın
Bana yolunu yap bahane hazır diyen adam. Sabaha kadar gözü çıkıp kör olsa rollingimde yine kuruş atmam he. Sendeki iyi cesaret . Adam kazanır da 3 kuruş gönderirse helal olsun hayrını gör . Her zaman öyle şanslı olmazsın

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,492
1,747
113
Sanki sana zorla takip ettirdi adam. Diğeri de emegime yazık falan demiş. La siz rollingi ne sanıyonuz :)

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,643
1,217
113
Bana yolunu yap bahane hazır diyen adam. Sabaha kadar gözü çıkıp kör olsa rollingimde yine kuruş atmam he. Sendeki iyi cesaret . Adam kazanır da 3 kuruş gönderirse helal olsun hayrını gör . Her zaman öyle şanslı olmazsın
göndermem ona zaten aga. telefon nettech de diyorum. geçmişte yaptıklarımıza güvenen gelir np

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,643
1,217
113
Sanki sana zorla takip ettirdi adam. Diğeri de emegime yazık falan demiş. La siz rollingi ne sanıyonuz :)
dünkü kayıp geceki kayıp. NBA'da 5 kuruş aldık o da özel mesaj grubuna gitti. yine yatırım yaptık 2 kupon kazandı hala dünkü noktaya bile gelemedim bile

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,492
1,747
113
dünkü kayıp geceki kayıp. NBA'da 5 kuruş aldık o da özel mesaj grubuna gitti. yine yatırım yaptık 2 kupon kazandı hala dünkü noktaya bile gelemedim bile
Dostum geçen gün ben 120k kaybettim. 40klik kupon tuttu diye burda adamları sevindirdim. Ama buradaki insanları görünce bunlara para atmak boynunun borcu gibi hissettiriyorlar. Hari soğuyor insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...