- 7,675
- 3,338
- 113
Eline sağlık dost gönder son adımı valla paraya ihtiyacımız var gönder yesillendin her yer Antep fıstığı gibi
Eline sağlık dost gönder son adımı valla paraya ihtiyacımız var gönder yesillendin her yer Antep fıstığı gibi
İns dost insyav biladerim zorla mı ettiriyorum ben kazanalım hele bi
Yahu 3 adımda dünkü yatırımla bugünkü kaybı anca çıkartıyorum dost kazanalım ben atarım dert etmeEline sağlık dost gönder son adımı valla paraya ihtiyacımız var gönder yesillendin her yer Antep fıstığı gibi
Bana yolunu yap bahane hazır diyen adam. Sabaha kadar gözü çıkıp kör olsa rollingimde yine kuruş atmam he. Sendeki iyi cesaret . Adam kazanır da 3 kuruş gönderirse helal olsun hayrını gör . Her zaman öyle şanslı olmazsınİnşallah doğrudur kazanırsın
göndermem ona zaten aga. telefon nettech de diyorum. geçmişte yaptıklarımıza güvenen gelir npBana yolunu yap bahane hazır diyen adam. Sabaha kadar gözü çıkıp kör olsa rollingimde yine kuruş atmam he. Sendeki iyi cesaret . Adam kazanır da 3 kuruş gönderirse helal olsun hayrını gör . Her zaman öyle şanslı olmazsın
La bana ne bulasın ben ne yaptimSanki sana zorla takip ettirdi adam. Diğeri de emegime yazık falan demiş. La siz rollingi ne sanıyonuz![]()
dünkü kayıp geceki kayıp. NBA'da 5 kuruş aldık o da özel mesaj grubuna gitti. yine yatırım yaptık 2 kupon kazandı hala dünkü noktaya bile gelemedim bileSanki sana zorla takip ettirdi adam. Diğeri de emegime yazık falan demiş. La siz rollingi ne sanıyonuz![]()
Öbürü futbolmu dost61-62 hokka
Dostum geçen gün ben 120k kaybettim. 40klik kupon tuttu diye burda adamları sevindirdim. Ama buradaki insanları görünce bunlara para atmak boynunun borcu gibi hissettiriyorlar. Hari soğuyor insandünkü kayıp geceki kayıp. NBA'da 5 kuruş aldık o da özel mesaj grubuna gitti. yine yatırım yaptık 2 kupon kazandı hala dünkü noktaya bile gelemedim bile