Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sanal Kumar 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taner0055

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
9
8
Kendisiyle tanışmışlığım var samsunlayım buraya geldi öğrendim ve gittim gece 2 de havalimanına ve şans ya :) tanıştım konuştum belki 10 adim yürüdüm kolkola adam gibi adam RĔݧ

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,834
3,533
113
İyi aklına gelmiş rahmetlinin video çekip sedat pekerden istemesi,devlet büyüklerimize sesleniyorum vs dese kimse sklemezdi,2000 öncesi sürekli bizim semtte gezerdi fikirtepe ülkü ocaklarına gelirdi,aşağıda hasanpaşada oto yıkamaya vs o zamanlarda bile yanındaki elemanlar tatlı filan dağıtıyordu,hapishane olayı ayrı koğuşlara buzdolabı tv vs alması,şuna çöktü buna çöktü konusu çöktüğü insanlar acaba kime çöktü hakkını yedi,tutupta asgari ücretliye emekliye mahalle bakkalına çökmedi sonuçta :) bu insan ecevit döneminde de çiller-erbakan döneminde de vardı,o dönemde başı sıkışan yardım isteyen devletten isterdi,şuanda çocuğumu öldürdüler beni de tehdit ediyorlar, kirayı ödeyemedim evden attılar, kumara düştüm şöyle böyle oldu diye devleti yok sayıp kendisinden medet ummadı bu da halkın artık devlet diye birşeye inanmadığının kanıtıdır.

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
588
93
Sanal kumar yüzünden hayatına son veren Şafak Çelik'in vasiyetini öğrenen Sedat Peker, kanser hastası anne ve gazi babanın tüm borçlarını kapattı, maaş hacizlerini kaldırdı ve aileye bir ev hediye etti.

Anne baba için çok zor bi durum evlatlarını kaybettiler bunu duyan Sedat Peker reisimizden Allah razı olsun
Hayır babası

Taner0055

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
9
8
Tanerim fotoğraf güzelde niye öyle gariban gbi poz vermişsin reis biraz rahat olaydın
Çok doğru diosun ya o an korumalar fln hanı geriyor adamı rahat olamıyorsun dik dik bakışlar fln bide resim çekiliyor kendi bakıyor beğenmediyse bidaha :))) direk vermiyor teli sana knk yani öyle denk geldi hiç tipimize bakmadan çıktık yani az daha sağlam olabilirdi

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,166
3,212
113
Çok doğru diosun ya o an korumalar fln hanı geriyor adamı rahat olamıyorsun dik dik bakışlar fln bide resim çekiliyor kendi bakıyor beğenmediyse bidaha :))) direk vermiyor teli sana knk yani öyle denk geldi hiç tipimize bakmadan çıktık yani az daha sağlam olabilirdi
Haklısın reisim insan ister istemez hazır ola geciyo doğru 😂

csoylu006

Tanınmış illegal üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,866
644
113
Bizde fotoğraf çekmek mümkün bile değildi ana baba günüydü ortalık itiş kakış 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...