Hayır babasıSanal kumar yüzünden hayatına son veren Şafak Çelik'in vasiyetini öğrenen Sedat Peker, kanser hastası anne ve gazi babanın tüm borçlarını kapattı, maaş hacizlerini kaldırdı ve aileye bir ev hediye etti.
Anne baba için çok zor bi durum evlatlarını kaybettiler bunu duyan Sedat Peker reisimizden Allah razı olsun
Reis le mi foto kral 🙌Resim atabiliozmu buraya sorun olur mu ki
Aynen baba form kuralarını bilmiyorum atarim sorun ederler falanReis le mi foto kral 🙌
Müstehcen resim falan olmadımı sorun oluşturmaz serbestAynen baba form kuralarını bilmiyorum atarim sorun ederler falan
Tanerim fotoğraf güzelde niye öyle gariban gbi poz vermişsin reis biraz rahat olaydın
Kral ben türbede gördüm reisi otomatik eller esas duruşa gidiyor.. yine arkadaş elini arkaya atmış 😀Tanerim fotoğraf güzelde niye öyle gariban gbi poz vermişsin reis biraz rahat olaydın
He anladim reisim bilmeden insan hazır ola geciyo diyosun 😂Kral ben türbede gördüm reisi otomatik eller esas duruşa gidiyor.. yine arkadaş elini arkaya atmış 😀
Çok doğru diosun ya o an korumalar fln hanı geriyor adamı rahat olamıyorsun dik dik bakışlar fln bide resim çekiliyor kendi bakıyor beğenmediyse bidahaTanerim fotoğraf güzelde niye öyle gariban gbi poz vermişsin reis biraz rahat olaydın
Yahu i tişört olmuş mu kardeş ya 😅😅
Haklısın reisim insan ister istemez hazır ola geciyo doğru 😂Çok doğru diosun ya o an korumalar fln hanı geriyor adamı rahat olamıyorsun dik dik bakışlar fln bide resim çekiliyor kendi bakıyor beğenmediyse bidaha)) direk vermiyor teli sana knk yani öyle denk geldi hiç tipimize bakmadan çıktık yani az daha sağlam olabilirdi
Bizde fotoğraf çekmek mümkün bile değildi ana baba günüydü ortalık itiş kakış 😀Çok doğru diosun ya o an korumalar fln hanı geriyor adamı rahat olamıyorsun dik dik bakışlar fln bide resim çekiliyor kendi bakıyor beğenmediyse bidaha)) direk vermiyor teli sana knk yani öyle denk geldi hiç tipimize bakmadan çıktık yani az daha sağlam olabilirdi
Köpek tasması sülüüü
Knk direk hiç tipe ele ayağa bakmadan kaçırmayalım hesabı 2 arkdaş bastık gittik şimdi ki kafa olsa takım giyerimYahu i tişört olmuş mu kardeş ya 😅😅
Silivri soğuktur bu aralar kral aman sen reis değilsin araya gidersin 😀😂Köpek tasması sülüüü