Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sanal Kumar 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,919
5,037
113
İstanbulda kac tane luks mekanı var allah bılır

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,043
1,316
113
Hiç konuştunmu reis ozamanlar
Tabi konuştum İstanbul Beşiktaş mahkemelere götürürdük reisi ozman malbora layt içerdi asker sizde için yakin derdi bizler alıyorduk emanetleri gece sabahlara kadar mahkeme sürerdi yalnız

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,259
3,279
113
Tabi konuştum İstanbul Beşiktaş mahkemelere götürürdük reisi ozman malbora layt içerdi asker sizde için yakin derdi bizler alıyorduk emanetleri gece sabahlara kadar mahkeme sürerdi yalnız
Reisim koğuşu nasıldı reisin

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,043
1,316
113
Reisim koğuşu nasıldı reisin
Tertemiz iki tanede adamı vardı yanında ozamanlar kibar mütavazi bir adam reis komutan arama yapacak buyrun komutanım arayın der havluya geçerdi sigarasını çayını alır otururdu tabi anlattıklarım yalan gelmesin kimseye de dost

meharis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
723
313
63
Adam en azından vicdanlı mafya fakir fukaraya düşmüşe el uzatıyor. Allah razı olsun.

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,279
2,043
113
Sevindim en azından borçlar emekli hacizi falan kaldırılmış yeni ev verilmiş ama o ailenin acısı zor düşünsene büyütüyorsun beden öğretmeni oluyor büyüttüğün insan sonra sanal bağımlılık can alsın gıden adama ayrı üzüldüm ailesine daha çok üzüldüm

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,259
3,279
113
Sevindim en azından borçlar emekli hacizi falan kaldırılmış yeni ev verilmiş ama o ailenin acısı zor düşünsene büyütüyorsun beden öğretmeni oluyor büyüttüğün insan sonra sanal bağımlılık can alsın gıden adama ayrı üzüldüm ailesine daha çok üzüldüm
Öyle dost Rabbim Ailesine sabırlar versin

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,404
2,377
113
zaten sitelerden birini kesin onundur 100 de yüz geri verme bonusu gibi birşey 😂

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,639
1,089
113
Milyonları verseler giden evladın acısı sönmez allah sabır versin aileye

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,256
8,078
113
Sanal kumar yüzünden hayatına son veren Şafak Çelik'in vasiyetini öğrenen Sedat Peker, kanser hastası anne ve gazi babanın tüm borçlarını kapattı, maaş hacizlerini kaldırdı ve aileye bir ev hediye etti.

Anne baba için çok zor bi durum evlatlarını kaybettiler bunu duyan Sedat Peker reisimizden Allah razı olsun
Dost her gün açacak bir konu nasil buluyorsun işsizmisin sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...