- 6,259
- 3,279
- 113
Hiç konuştunmu reis ozamanlar2004 2005 yılları dost kandıra f tipi cezaevi reis ozaman oradaydı anılar işte
Hiç konuştunmu reis ozamanlar2004 2005 yılları dost kandıra f tipi cezaevi reis ozaman oradaydı anılar işte
Tabi konuştum İstanbul Beşiktaş mahkemelere götürürdük reisi ozman malbora layt içerdi asker sizde için yakin derdi bizler alıyorduk emanetleri gece sabahlara kadar mahkeme sürerdi yalnızHiç konuştunmu reis ozamanlar
Reisim koğuşu nasıldı reisinTabi konuştum İstanbul Beşiktaş mahkemelere götürürdük reisi ozman malbora layt içerdi asker sizde için yakin derdi bizler alıyorduk emanetleri gece sabahlara kadar mahkeme sürerdi yalnız
Adam mafya aga. Şimdi deseki bana para lazım kamyon kamyon para gider adamaValla helal olsun adamda ne para var heryere yetişiyor nerden geliyir bu para acaba
Tertemiz iki tanede adamı vardı yanında ozamanlar kibar mütavazi bir adam reis komutan arama yapacak buyrun komutanım arayın der havluya geçerdi sigarasını çayını alır otururdu tabi anlattıklarım yalan gelmesin kimseye de dostReisim koğuşu nasıldı reisin
Orası da apayrı konu zatenAdam en azından vicdanlı mafya fakir fukaraya düşmüşe el uzatıyor. Allah razı olsun.
Öyle dost Rabbim Ailesine sabırlar versinSevindim en azından borçlar emekli hacizi falan kaldırılmış yeni ev verilmiş ama o ailenin acısı zor düşünsene büyütüyorsun beden öğretmeni oluyor büyüttüğün insan sonra sanal bağımlılık can alsın gıden adama ayrı üzüldüm ailesine daha çok üzüldüm
Sen niye mafya değilsinAdam mafya aga. Şimdi deseki bana para lazım kamyon kamyon para gider adama
Ne adamsın ya 😂Sen niye mafya değilsin
Dost her gün açacak bir konu nasil buluyorsun işsizmisin senSanal kumar yüzünden hayatına son veren Şafak Çelik'in vasiyetini öğrenen Sedat Peker, kanser hastası anne ve gazi babanın tüm borçlarını kapattı, maaş hacizlerini kaldırdı ve aileye bir ev hediye etti.
Anne baba için çok zor bi durum evlatlarını kaybettiler bunu duyan Sedat Peker reisimizden Allah razı olsun
ben mafyayımParan varsa mafyada olursun herşey olursun
Yanımızda ol herzaman reis 😂