- 4,492
- 1,747
- 113
Sakin olalım beylerMiktar o sormamin nedeni emin olmak içindi bazen çalıştığım yerde atıyor
Sakin olalım beylerMiktar o sormamin nedeni emin olmak içindi bazen çalıştığım yerde atıyor
Yalan söyleme dost forumda aktiftin gördüm seni 20-30 dk geçse bile son gorulmeni kapat yalan soyliycegineİşe gittim
Bekleriz sıkıntı yokAçıkta kupon değil de bonus freebet sonuçta. O varken reddediyor
Yav ne mesajı sana dedim ya iftar vakti işe gittim internet yok bişey yokSana fazla gönderilmiş 250 sini geri at diye dalga geçmemize rağmen cevap bile vermedin tek hedefin para alıp kaçmak !!! Cevap bekliyorum...
Yalan soyliyenj sen anladın neyseYalan söyleme dost forumda aktiftin gördüm seni 20-30 dk geçse bile son gorulmeni kapat yalan soyliycegine
Yok sakinim dost ama dün bi yemin ettim hemen bu ekran görüntüsü iletiyorumSakin olalım beyler
Abi ortada gerilimi seviyor bu oruçlu halimle konusturyor neyse yazsın durmadanSakin olalım beyler
Dedim ya işe gittim sen Türkçe bilmiyormusun
Dün @Ezel345 hakkında olan konusmalar insanların Kara listesine girmek için bir rollingteki davranislari yetti dostlar
Muhattabim degilsin işin tam rolling bittiğinde mi başladı rollingin bitmesini mi bekliyordu 😂Dedim ya işe gittim sen Türkçe bilmiyormusun
İftara atmak kolayAbi mesele para deil dedim iftaara kadar musaitim
Tebrikler kralÇekim geldiği zaman ulaşacağım bu arada. Aklınızda bulunsun. Tekrar tekrar yazmaya gerek yok buradan bilgi verir gönderimleri yapar rolleri açarız. Emeğinize sağlık
+1 4 gündür görüyorum arkadaşı rollerden ödül alıyor ardından hiçbir şekilde roll açmıyorTabi dost ödül gondermeni istemem rolling hiç açmamış zaten dahasida var dünkü konuşmalarda ama kafanı ütülemek istemem hepsini gösterip