- 4,498
- 1,751
- 113
Dostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
Fener istese şuan 120 ydiArtık resmi wonu beklicez
BeklemedeyizDostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
Onu da at bakalımDostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
İnşallah beni de seçersinDostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
Sal zehiri salDostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
Geç sonuçlanır 6 en geç4. Adım (dümenden)
Freebet kupon
Devam mı takibe reis4. Adım (dümenden)
Freebet kupon
15.45 te Moskova ilk yarı bitmiş oluyorGeç sonuçlanır 6 en geç
Dost iyi rolleeDostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
4 te ki maça dedim 6 da biter o15.45 te Moskova ilk yarı bitmiş oluyor
Üç maç ta tek sonuç yetiyor mu15.45 te Moskova ilk yarı bitmiş oluyor
Aynen fena ezdi70 oldu fark
@Ezel345 adlı arkadaşımız rollerden sadece para toplayıp saçma sapan konuşan biri lütfen dikkat et dün bır roll kazanıyor teşekkür etme yok ve üstüne ödül gönderilmeden önce miktarı gönderildikten sonra 350 TL mi diye sitem ediyor (Lütfen oku)Dostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
Yatarsa Moskova direkt çekim vericem. Tutarsa diğerlerini mecbur beklemek zorundayımÜç maç ta tek sonuç yetiyor mu