- 46,035
- 34,793
- 113
yakısmadı..Sigara aldım valla artık başka zamana.
yakısmadı..Sigara aldım valla artık başka zamana.
Kalp kırmayın birbirinizin sakin olun canlar yanlış anlaşılma olmuşturLütfen geri at ,yoksa sana attigima pişman olucam, hâlâ daha kardeşim dikkat etmemiş olabilirsin deniyorda caydin diyor sor bakalım kaç kişi evet bu adam öyle biri hep cayar diyecek, maksadım seni kötü göstermek değildi ama sen kendi kendini harcıyorsun vesselam,, özelden Payfix atıyorum ☺
Ee az önce geri atayım vs diyordun ya din kardeşim,neyse hayırlı Geceler,neyse insanoğlu..Sigara aldım valla artık başka zamana.
senı yoklamıs 400 atarsın belkı dıyeEe az önce geri atayım vs diyordun ya din kardeşim,neyse hayırlı Geceler,neyse insanoğlu..
Bence sen bu konuyu kilit altına aldır dostumEe az önce geri atayım vs diyordun ya din kardeşim,neyse hayırlı Geceler,neyse insanoğlu..
Ah Metinim ah🥹senı yoklamıs 400 atarsın belkı dıye![]()
Tamamdır dostum 🙏Bence sen bu konuyu kilit altına aldır dostum
Yarın o parayı atıcam herkese söyleEe az önce geri atayım vs diyordun ya din kardeşim,neyse hayırlı Geceler,neyse insanoğlu..
sıgarayı gonder adamaYarın o parayı atıcam herkese söyle
Sameti şutlamışızYoooosa burda tartışma çıkacak
Valla tek başımıza takip ettik sadece yazdığım tek takip ediyorum 400 bana mı yazdımsenı yoklamıs 400 atarsın belkı dıye![]()
Yarın vallahi atıcam ya dostum şuan sigara aldım size de yemin atıcamsıgarayı gonder adama
Kapatma yarın parayı atınca yazıcam buraya
2200 alan bırı sence 400 tek kısıye atrmı mantıklı mıValla tek başımıza takip ettik sadece yazdığım tek takip ediyorum 400 bana mı yazdım
İçtiğin sigara, ciğerlerin Bayram etsin , susalım hadi iyi geceler kocaman adamlarız, yakışmadı bil istedim 🙏Yarın o parayı atıcam herkese söyle
Tek takip ettim diye yazdım sadece dostum bunda ayıp olan şey nedir tehdit etmedim en ufak bir küfür yok ama buraya gelip ifşa etmesi tuhafıma gitti. Parasınıda yollarım borç harç yarın.2200 alan bırı sence 400 tek kısıye atrmı mantıklı mı
Ben onunla bu işin başına gelmeden üç dört kere konuştum geniş geniş konuşuyordu. Farklı planlarım var yönetim değişsin şöyle böyle planlarım var diye gördükSameti şutlamışız