Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sahgec09 | Günün Kuponu

Kupon Miktarı
300
Kupon Oranı
7.39

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
İçtiğin sigara, ciğerlerin Bayram etsin , susalım hadi iyi geceler kocaman adamlarız, yakışmadı bil istedim 🙏
Dostum bana yakışmayan değil de senin bunları burda dile getirmen abes oldu bence. En ufak bir küfür bile etmedim sadece mesaj attım

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Ben onunla bu işin başına gelmeden üç dört kere konuştum geniş geniş konuşuyordu. Farklı planlarım var yönetim değişsin şöyle böyle planlarım var diye gördük
Havaalanında bende ordaydım seneyede böyle olursa ilk beni yollayın falan diyodu tak pakeeet

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Havaalanında bende ordaydım seneyede böyle olursa ilk beni yollayın falan diyodu tak pakeeet
Ankara'da ben ekstra bir yerde çalışıyordum orda birinin yanına geliyordu bizde seviyoruz ol Samet hocam hoşgeldin gördük ağzına ettiler takımın lan getirin Sergen duruyor orda

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Kendilerinden daha başarılı olacaklar diye korkudan ölecekler

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Ankara'da ben ekstra bir yerde çalışıyordum orda birinin yanına geliyordu bizde seviyoruz ol Samet hocam hoşgeldin gördük ağzına ettiler takımın lan getirin Sergen duruyor orda
Komple gitmeleri lazım hasan çok kolpa hüseyin zaten tam dümenci feyyaz beyefendiliğini bozmuyo bide adalı deneyek yada fiko

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Komple gitmeleri lazım hasan çok kolpa hüseyin zaten tam dümenci feyyaz beyefendiliğini bozmuyo bide adalı deneyek yada fiko
Denenmişi denemek de sıkıntı aslında Fikret bilmiyorum prime dönemdi tekrar aynı şeyleri yapabilir ama devamlılık yok. Oyuncular bitik ya sanki sezon sonu awk neyse sorun duzeltin ben mi gelim düzelteyim yazık onca tataftara

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Denenmişi denemek de sıkıntı aslında Fikret bilmiyorum prime dönemdi tekrar aynı şeyleri yapabilir ama devamlılık yok. Oyuncular bitik ya sanki sezon sonu awk neyse sorun duzeltin ben mi gelim düzelteyim yazık onca tataftara
Oyunculae belkide hoca gitsin diye böyle mertin son golde elini çekmesinden anlayabiliriz