- 8,409
- 10,708
- 113
E bunu daha önce neden söylemedin sen varya kesin tüpçünün adamisin😁Mislibet minimum yatırım 100 TL cik
E bunu daha önce neden söylemedin sen varya kesin tüpçünün adamisin😁Mislibet minimum yatırım 100 TL cik
Varol dostum benim, gönlünce olsun emi🍀🙏😇Sana bol şans dostum gelirse güzel olur bende Amed maçını izleyecem yarı devre oldu bu sene o sene çıkacağız superlige 🤚
Şu Gaziantep voleybol ilk seti 6 farklı alsa burgus 2. Çeyrek gelirse sana ödül diyecektim yatti 20-25 bittiSana bol şans dostum gelirse güzel olur bende Amed maçını izleyecem yarı devre oldu bu sene o sene çıkacağız superlige 🤚
Ne bileyim Biliyorlar diye söylemedimE bunu daha önce neden söylemedin sen varya kesin tüpçünün adamisin😁
Yok babam bana yazma ödül sen kendine takıl düşünmen yeter ben arka planda zenginim 🤣Şu Gaziantep voleybol ilk seti 6 farklı alsa burgus 2. Çeyrek gelirse sana ödül diyecektim yatti 20-25 bitti
Güldür me hanım yakalayacak zaten bu ara iyice şüphelendi. Kötü sitelerden mesaj gelip duruyor oda bu mesajlar sana neden geliyor diyip Telefonu kurcalayip duruyorYok babam bana yazma ödül sen kendine takıl düşünmen yeter ben arka planda zenginim 🤣
Valla o yengeyle senin aranda biz müdahale edemeyiz Allah kurtarsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Güldür me hanım yakalayacak zaten bu ara iyice şüphelendi. Kötü sitelerden mesaj gelip duruyor oda bu mesajlar sana neden geliyor diyip Telefonu kurcalayip duruyor
Amin cümlemizi neyse ben kod konusuna kaçtımValla o yengeyle senin aranda biz müdahale edemeyiz Allah kurtarsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İnşallah cikarSana bol şans dostum gelirse güzel olur bende Amed maçını izleyecem yarı devre oldu bu sene o sene çıkacağız superlige 🤚
TRGZJALNS matbet kod anında exValla o yengeyle senin aranda biz müdahale edemeyiz Allah kurtarsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kral Barcelona durdurulamiyor son zamanlarda ama bol şans burgos kötü takım degilTRGZJALNS matbet kod anında ex
Azrail bu gelir mi
Gelmiş bu metin abe bol şansTRGZJALNS matbet kod anında ex
Azrail bu gelir mi
Geçmiş olsun gelir umarım mat 100 küsur çıktı burgos çeyreğe bastım gelirse 400 küsur olurGelmiş bu metin abe bol şans
Amedde gol yedi yauw moralim bozuldu
Günceli neMislibet minimum yatırım 100 TL cik. 500 aşağı Yatırım kabul etmeyen site olduğunu bilsem 510 ar atardık
Yaw ne diyon abe 6 fark yemez demişsin 1 farkla yenilmiş işte gelmiş burgosGeçmiş olsun gelir umarım mat 100 küsur çıktı burgos çeyreğe bastım gelirse 400 küsur olur
O geldi ben 3. Çeyrek için diyorumYaw ne diyon abe 6 fark yemez demişsin 1 farkla yenilmiş işte gelmiş burgos
Mislibet424Günceli ne
Ne olmuş 3. ÇeyreğeO geldi ben 3. Çeyrek için diyorum