- 41,909
- 16,185
- 113
Yok Sağolsun 410 attı ama yasal tam tamına 31 çekti😂😂😂380 atmis adam napsin 500 den aşağı yatırım yapamaz
Yok Sağolsun 410 attı ama yasal tam tamına 31 çekti😂😂😂380 atmis adam napsin 500 den aşağı yatırım yapamaz
Bol şans dost Gelsin de biraz ders alsın meto bey 🤣Bak şimdi o attığı ödül 2700 olucak , gör bak😍
Bol şanslarTek adım🔥🔥🔥öyle hissettim✅
Gelirse bir dosta ulaşırım...Ekli dosyayı görüntüle 917572
Vay anasini niye 30 deil de 31 TL 🤣Yok Sağolsun 410 attı ama yasal tam tamına 31 çekti😂😂😂
Evet maalesef yatırırken 31 TL kesiyorYok Sağolsun 410 attı ama yasal tam tamına 31 çekti😂😂😂
Var bu işte bir şey Tüpcü subliminal mesaj peşinde herhal😂Vay anasini niye 30 deil de 31 TL 🤣
Hangi banka ise oda işi biliyor meto+tüpçü+31tl: yine ofsayt 🤣🤣Var bu işte bir şey Tüpcü subliminal mesaj peşinde herhal😂
Sadece en para kesmiyor odemelerde şans oyunlarindaEvet maalesef yatırırken 31 TL kesiyor
Sanırım dostum diğerleri hep bu şekilde sanırım 31Sadece en para kesmiyor odemelerde şans oyunlarinda
Evet 31 kesiyorSanırım dostum diğerleri hep bu şekilde sanırım 31
🤣🤣🤣garanti&oleyHangi banka ise oda işi biliyor meto+tüpçü+31tl: yine ofsayt 🤣🤣
2 kişiye 510 atacaktım 3 kişiye çıkardık ondan öyle olduKendisi 510 TL'den aşağısını kabul etmez @Golcümetin bu sefer adamlara gol atmış 🤣
Bende 25 TL kesiyor yapi kredi ama devlet bankalarında fazla kesmiyor galiba buEvet 31 kesiyor
2 kişiye 510 atacaktım 3 kişiye çıkardık ondan öyle oldu
Bizde baştan beri takipteydik ama 🤣2 kişiye 510 atacaktım 3 kişiye çıkardık ondan öyle oldu
Her taraftan soyuyorlarBende 25 TL kesiyor yapi kredi ama devlet bankalarında fazla kesmiyor galiba bu
Olabilir dostum dvl.bank özel bankalar daha çok kesiyormuşBol sans reisim ziraat daha az komisyon aliyor
Kesene berekett2 kişiye 510 atacaktım 3 kişiye çıkardık ondan öyle oldu
3 kişi kendi şansını kullanır daha iyiHiç sorma 1 kişiye atsa en azında o 1 kişi de roll yapar 2 kişiye ulaşır bu kadar basit kafa çalışmıyor ki en azından oran yüksek yasakta 🤣
Düşüncene sağlık dostum benim sorun yok ki, dostlar öyle takılıyor zaten farkındasındır🥰🙏2 kişiye 510 atacaktım 3 kişiye çıkardık ondan öyle oldu