- 8,409
- 10,708
- 113
Meto da olmasa can sıkıntısından oluruz 🤣Düşüncene sağlık dostum benim sorun yok ki, dostlar öyle takılıyor zaten farkındasındır🥰🙏
Meto da olmasa can sıkıntısından oluruz 🤣Düşüncene sağlık dostum benim sorun yok ki, dostlar öyle takılıyor zaten farkındasındır🥰🙏
İlk Baştan takip eden 3 arkadaş gözüme çarptı onları etiketledim rolling çabuk bitti zatenBizde baştan beri takipteydik ama 🤣
Dur 2 dakika da gitti 1kMeto da olmasa can sıkıntısından oluruz 🤣
Senin gözlerde bozulmuş o kadar boşuna saymışız demek benim için roll takip etmek bitmiştir 🤚İlk Baştan takip eden 3 arkadaş gözüme çarptı onları etiketledim rolling çabuk bitti zaten
İzleme en az iki gol bekliyorum ilk yariMaçı açıp izlesem mi, izlemesem mi totem için😂
Var olsun dostum, sende olmasan hani şu saniyeler yüzümde tebessüm olmazdı 🙏😇Meto da olmasa can sıkıntısından oluruz 🤣
🙏🥰İzleme en az iki gol bekliyorum ilk yari
En sevdiğim rolling çabuk 4 5 adım atcanİlk Baştan takip eden 3 arkadaş gözüme çarptı onları etiketledim rolling çabuk bitti zaten
Seni dinliyorum ve maçı izlemiyorum ben çiçekleri sulayayım 🍀İzleme en az iki gol bekliyorum ilk yari
Bol sansin olsun dost@Golcümetin katkılarıyla rollingler aksın diyelim, emeğine sağlık dostum başlayalım , hedef yok gibi bir dosta faydam olacak şekilde sonlandırıcam🍀🙏
Varol sen dostum Hoşgeldin..Bol sansin olsun dost
Sende dostum konunun içine ettik ama kusura bakma valla biraz muhabbet biraz Neşe olsun diye konunun içinde meto olunca duramıyorum maalesef 🤣Var olsun dostum, sende olmasan hani şu saniyeler yüzümde tebessüm olmazdı 🙏😇
Hosbulduk dostVarol sen dostum Hoşgeldin..
Ne iyi ettin dostum her zaman konuma gelip içine edebilirsin😂Sende dostum konunun içine ettik ama kusura bakma valla biraz muhabbet biraz Neşe olsun diye konunun içinde meto olunca duramıyorum maalesef 🤣
Maci bekliyoruz bişey olmaz herhalde yaSende dostum konunun içine ettik ama kusura bakma valla biraz muhabbet biraz Neşe olsun diye konunun içinde meto olunca duramıyorum maalesef 🤣
Dur son mesajı yazip tam içine edip gideyim o zamanNe iyi ettin dostum her zaman konuma gelip içine edebilirsin😂
😂😂😂Dur son mesajı yazip tam içine edip gideyim o zaman
@Golcümetin birazdan gelip paraları geri isteyecek 🤣🤣🤣
Mislibet minimum yatırım 100 TL cik. 500 aşağı Yatırım kabul etmeyen site olduğunu bilsem 510 ar atardıkMetronun yapacağı iş anca böyle olur herkesi tüpçüye yönlendirir 🤣🤣