- 23,339
- 5,476
- 113
Gollll veriş 3
Rica ederim ☺ 🙏Teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Aynen dostum bakalımİlk yarı ikide oradan çıkarsak şahane olacak
Feyenord 10 dakika da 2 gol yiyebilecek bir takımİlk yarı ikide oradan çıkarsak şahane olacak
İkisinde de o kapasite var birinin başlaması lazım gerisi çorap sokuguFeyenord 10 dakika da 2 gol yiyebilecek bir takım
İlk yarı en azından 1 tane atsınlar daİkisinde de o kapasite var birinin başlaması lazım gerisi çorap sokugu
Real betis kaldı 1 golGelirse yaparız birşeyler 🙏🏻☘🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 846843
Aynen dostum bragaya kaldık geçen Lig maçını izledim rotasyon vardı biraz o yüzden verdim bakalım bir gol gelse açılır elbetReal betis kaldı 1 gol
Kesinlikle dostum ilk yarı 1 gol çok şey demekİlk yarı en az 1 gol lazım
Lan gelip ikide feyanorda atsa betisReal betis kaldı 1 gol
Sanki Braga maçından 4 cikacakta biz betisten bir gol bekleyeceğiz hissiAynen dostum bragaya kaldık geçen Lig maçını izledim rotasyon vardı biraz o yüzden verdim bakalım bir gol gelse açılır elbet
35-40 arası Feyenord atacak 😀Lan gelip ikide feyanorda atsa betis![]()
Yaşanmayan şeyler değil bunlarSanki Braga maçından 4 cikacakta biz betisten bir gol bekleyeceğiz hissiçık aklimdan
Hahaha eyvahlar olsun😅Sanki Braga maçından 4 cikacakta biz betisten bir gol bekleyeceğiz hissiçık aklimdan
Braga iy hep 1 tane atiyor 2.yari açılıyor geneldeAynen dostum bragaya kaldık geçen Lig maçını izledim rotasyon vardı biraz o yüzden verdim bakalım bir gol gelse açılır elbet
Geldim attiriyorumLan gelip ikide feyanorda atsa betis![]()
Evet klasik Portekiz takımı dostum doğruBraga iy hep 1 tane atiyor 2.yari açılıyor genelde