- 44,221
- 43,093
- 113
Valla güzel koyduk da anasını satayım geçen hafta skor 4 0 oynadım atamadilar bugünde zlottan kod aldık 0-2 skor oynadık 4 attılar ne güzel sigara paramız çıkacaktıNasıl koyduk ama 🦅🦅🦅
Valla güzel koyduk da anasını satayım geçen hafta skor 4 0 oynadım atamadilar bugünde zlottan kod aldık 0-2 skor oynadık 4 attılar ne güzel sigara paramız çıkacaktıNasıl koyduk ama 🦅🦅🦅
Ali Ece sergeni bu maçta gireceğiz asıl eski kadro çok kötüydü şimdi tranfer yapıldı demiştiNasıl koyduk ama 🦅🦅🦅
Ali Eceyi çok severdim ben sürekli mesajlasirdik bir ara😀Ali Ece sergeni bu maçta gireceğiz asıl eski kadro çok kötüydü şimdi tranfer yapıldı demiştigörmüştür
Bende severimAli Eceyi çok severdim ben sürekli mesajlasirdik bir ara😀
Instagram dan takiplesiyorduk sonra çıkardı beni 😀Bende severim![]()
Beşiktaş gibi miVurdukları gol olsun
Hallederiz dostum 🙏🏻Valla güzel koyduk da anasını satayım geçen hafta skor 4 0 oynadım atamadilar bugünde zlottan kod aldık 0-2 skor oynadık 4 attılar ne güzel sigara paramız çıkacaktı![]()
Adamsın dost eyvallah bugün izinliyim dedim iki rol takip ederiz bir tane rol açan olmadıHallederiz dostum 🙏🏻
Bol şanslar dilerim 🙏Gelirse yaparız birşeyler 🙏🏻☘🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 846843
30 olmadan gol olacak hissiyatı braga maçında 🙏🏻Betis çok iyi gidiyor da Braga da atsa
Biri atsa açılır o maç iki takımda ofansif oynarBetis çok iyi gidiyor da Braga da atsa
Özele bak renktaşımAdamsın dost eyvallah bugün izinliyim dedim iki rol takip ederiz bir tane rol açan olmadıhayatta ki şansım
Ben de Feyenord atacak gibi hissettim30 olmadan gol olacak hissiyatı braga maçında 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏🏻🥰Bol şanslar dilerim 🙏
İlk yarı ikide oradan çıkarsak şahane olacak30 olmadan gol olacak hissiyatı braga maçında 🙏🏻