Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti SaHgEc / Beşiktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
166
Kupon Oranı
9.99

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,198
885
113
@Başkan 2 adminde hasta derecede Galatasaraylı Galatasaray ile ilgili birşey yazınca konu Banı veriyor onlar neler neler yazıyorlar bir kişi ban yemiyor konudan

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,252
3,141
113
@Başkan 2 adminde hasta derecede Galatasaraylı Galatasaray ile ilgili birşey yazınca konu Banı veriyor onlar neler neler yazıyorlar bir kişi ban yemiyor konudan
Başkan fenerli onun dışında shellac ve daimon Galatasaraylı zaten onlar bunu hep yapıyor GS ye ve gslilere dokunulmazlık yapıyorlar ben bu şikayeti başkana iletmistim hala devam ediyorlar bazen takma kanka alıştık

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,982
1,164
113
Ahahahahhahahahjaahahahhahahahahahahahhahahahahshhahshshahhahahahahahaha

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,199
16,356
113
İns tutar kardeşim bu GS yi hiç sevmiyorum çirkef bi kulüp .formalarını görünce bile sahada iğrenç geliyor renkleri
Fenerbahçeyi gram sevmem ama bu sene olsun gs haketmiyor hakemle beraber sidik zoruyla aldıkları puana sevinsinler

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,199
16,356
113
Başkan fenerli onun dışında shellac ve daimon Galatasaraylı zaten onlar bunu hep yapıyor GS ye ve gslilere dokunulmazlık yapıyorlar ben bu şikayeti başkana iletmistim hala devam ediyorlar bazen takma kanka alıştık
Arkanızdayım🙏❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...