İns tutar kardeşim bu GS yi hiç sevmiyorum çirkef bi kulüp .formalarını görünce bile sahada iğrenç geliyor renkleriHAYDİ KARTALIM OHH diyelim şimdiden...
❤🦅❤🦅❤🦅❤🦅❤🦅❤🦅❤🦅❤Ekli dosyayı görüntüle 940840
Bol şanslarHAYDİ KARTALIM OHH diyelim şimdiden...
Başkan fenerli onun dışında shellac ve daimon Galatasaraylı zaten onlar bunu hep yapıyor GS ye ve gslilere dokunulmazlık yapıyorlar ben bu şikayeti başkana iletmistim hala devam ediyorlar bazen takma kanka alıştık@Başkan 2 adminde hasta derecede Galatasaraylı Galatasaray ile ilgili birşey yazınca konu Banı veriyor onlar neler neler yazıyorlar bir kişi ban yemiyor konudan
Hocam severim seni bilirsin ama bu kupon zor maalesefHAYDİ KARTALIM OHH diyelim şimdiden...
reisim 🙂HAYDİ KARTALIM OHH diyelim şimdiden...
OHH 💛❤HAYDİ KARTALIM OHH diyelim şimdiden...
Fenerbahçeyi gram sevmem ama bu sene olsun gs haketmiyor hakemle beraber sidik zoruyla aldıkları puana sevinsinlerİns tutar kardeşim bu GS yi hiç sevmiyorum çirkef bi kulüp .formalarını görünce bile sahada iğrenç geliyor renkleri
BEŞİKTAŞ EFENDİ diyeceksiniz kaç tane kartınız verilmedi sağ baştan say bakalımOHH 💛❤
Şut istatistikçisi şutları saydın mı ben arka planda BEŞİKTAŞIMIN kornerinden temiz para aldım bu arada ohhladım , verilmeyen kartlara ohh dediniz mi🤣🤣🤣Ahahahahhahahahjaahahahhahahahahahahahhahahahahshhahshshahhahahahahahaha
2 0 olmuş knk 😂😂😂😂Şut istatistikçisi şutları saydın mı ben arka planda BEŞİKTAŞIMIN kornerinden temiz para aldım bu arada ohhladım , verilmeyen kartlara ohh dediniz mi🤣🤣🤣
Kuponu takip eden kim güzel dostum eğlence olsun diye paylaştım şükür çirkef değiliz NAMI DEĞER BEŞİKTAŞ alayına yeterHocam severim seni bilirsin ama bu kupon zor maalesef
Kaç tane duymadım rezilsaray deyip konuyu kapatıyorum 🤣🤣🦅🙏❤2 0 olmuş knk 😂😂😂😂
Arkanızdayım🙏❤Başkan fenerli onun dışında shellac ve daimon Galatasaraylı zaten onlar bunu hep yapıyor GS ye ve gslilere dokunulmazlık yapıyorlar ben bu şikayeti başkana iletmistim hala devam ediyorlar bazen takma kanka alıştık
normal kıskırtıyosun mılletı olmayan seyler ıcın@Başkan 2 adminde hasta derecede Galatasaraylı Galatasaray ile ilgili birşey yazınca konu Banı veriyor onlar neler neler yazıyorlar bir kişi ban yemiyor konudan
10 kişi mi hahahha hakem çorbadan he he hehala ne aglıyon sen 10 kısı kazanamadın yat assa