- 34,546
- 19,156
- 113
hiçbişey eskisi gibi değil dost neler neler dönüyorDimarco ve lautaro ahrazlarının banka hesabı incelenmeliydi o maçtan sonra
hiçbişey eskisi gibi değil dost neler neler dönüyorDimarco ve lautaro ahrazlarının banka hesabı incelenmeliydi o maçtan sonra
Ne iş gelcek hocam her saat roll kovalayan adam ödül parasından sonra piyasadan kayboldu. 3 kişi 150 tl yok ortada. 150 tl için adam vururlar burdaÖdül bana da gelmedi akşam atacağıni söylemişti umarım başına bir is gelmemiştir
150 çok bizim semtte 10 lira ver direkt bıçağı takarNe iş gelcek hocam her saat roll kovalayan adam ödül parasından sonra piyasadan kayboldu. 3 kişi 150 tl yok ortada. 150 tl için adam vururlar burda
Sürekli burda dağıtım yapmaya çalışıyor 150 TL ye tenezzül etmeyeceğini düşünüyorumNe iş gelcek hocam her saat roll kovalayan adam ödül parasından sonra piyasadan kayboldu. 3 kişi 150 tl yok ortada. 150 tl için adam vururlar burda
millet çorba yapıyor şuan da boşverArkadaşlar yönetimin bilgiside vardı ben toplu para gönderdim herkese attı adam 100-150 için mi böyle yapacak.Benlik olan durum ne onu anlamadım.Bende parası kalan biri mi oldu?
Herşeyi kafana takarsan ohoooooooArkadaşlar yönetimin bilgiside vardı ben toplu para gönderdim herkese attı adam 100-150 için mi böyle yapacak.Benlik olan durum ne onu anlamadım.Bende parası kalan biri mi oldu?
Çorbalık bi durum yok fazla sinemaya girmeyin , burda @ŞAH ile ilgili olumsuz bişey yazılmadı. Parayı gönderdiği adam piyasada yokmillet çorba yapıyor şuan da boşver
Ya okuduğunu anlama problemin var yada provokasyon yapma ihtiyacı duymussun bir tane şah ile ilgili mesaj yok@ŞAH gibi birini burda cekistirmek ayıp olmuş gerçekten adamın işi gücü çıkmış olabilir bekleseniz canınızdan olmazsınız gerçekten ayıp
Dostum zaten 2 nizde sürekli dağıtim yapan insanlarsiniz geçte olsa ödüller bize ulaşır işi çıktığı için girememistirDostlar Beşiktaş’ta sağlam bir dostumuzdur.Benim adama attığımdan 2 bin dağıtmış olan adam 50-100 lira için bunu yapmaz.Kendisinin problemi vardır.Bugün girmezse eğer geceye kadar kaç kişinin parası varsa çekilişten almayan ben tekrar gönderirim sıkıntı yok
Katılıyorum @Beşiktaş can dostumuzdur vardır bir gerekçesi uzatmayın daha konuyuDostlar Beşiktaş’ta sağlam bir dostumuzdur.Benim adama attığımdan 2 bin dağıtmış olan adam 50-100 lira için bunu yapmaz.Kendisinin problemi vardır.Bugün girmezse eğer geceye kadar kaç kişinin parası varsa çekilişten almayan ben tekrar gönderirim sıkıntı yok
Kasma kendini düşüncen yeter oda gelir foruma atar ödülleri konu kapanırDostlar Beşiktaş’ta sağlam bir dostumuzdur.Benim adama attığımdan 2 bin dağıtmış olan adam 50-100 lira için bunu yapmaz.Kendisinin problemi vardır.Bugün girmezse eğer geceye kadar kaç kişinin parası varsa çekilişten almayan ben tekrar gönderirim sıkıntı yok