Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / Basket Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Ödül bana da gelmedi akşam atacağıni söylemişti umarım başına bir is gelmemiştir

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,503
6,484
113
@ŞAH gibi birini burda cekistirmek ayıp olmuş gerçekten adamın işi gücü çıkmış olabilir bekleseniz canınızdan olmazsınız gerçekten ayıp

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
1,780
113
adamın belki mühim işi var bence @ŞAH lık bir durum yok. piyasada olmayan kişi belli

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
İkisi de o tür insan değil sabırlı olun dostlar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Yandım ay aman ay aman ay aman
Öldüm ay aman ay aman ay aman

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,459
7,486
113
Dostlar Beşiktaş’ta sağlam bir dostumuzdur.Benim adama attığımdan 2 bin dağıtmış olan adam 50-100 lira için bunu yapmaz.Kendisinin problemi vardır.Bugün girmezse eğer geceye kadar kaç kişinin parası varsa çekilişten almayan ben tekrar gönderirim sıkıntı yok

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Dostlar Beşiktaş’ta sağlam bir dostumuzdur.Benim adama attığımdan 2 bin dağıtmış olan adam 50-100 lira için bunu yapmaz.Kendisinin problemi vardır.Bugün girmezse eğer geceye kadar kaç kişinin parası varsa çekilişten almayan ben tekrar gönderirim sıkıntı yok
Dostum zaten 2 nizde sürekli dağıtim yapan insanlarsiniz geçte olsa ödüller bize ulaşır işi çıktığı için girememistir

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Katılıyorum @Beşiktaş can dostumuzdur vardır bir gerekçesi uzatmayın daha konuyu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Kasma kendini düşüncen yeter oda gelir foruma atar ödülleri konu kapanır