- 30,217
- 11,077
- 113
Kazada her hangi bir sıkıntılı durum olduysa onun kontroleeri icin 6 aylık birsey olabilir6 7 ay oldu
Kazada her hangi bir sıkıntılı durum olduysa onun kontroleeri icin 6 aylık birsey olabilir6 7 ay oldu
Doğumun yakınsa ararlar. Bir sağlıkcı olarak söylüyorum3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Dur bakalım yarın gideyimKazada her hangi bir sıkıntılı durum olduysa onun kontroleeri icin 6 aylık birsey olabilir
Ne boş adamlarsınız iaqq Ne doğurmasi kaç yaşında adamsın boş yapıyorDoğumun yakınsa ararlar. Bir sağlıkcı olarak söylüyorum
boy kılo vs ıcın cagırıyolar ondandır s et gıtme uzaksa3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Öyledir inşallah bugün yavşak 2 arkadaşima anlattim korkuttular beni hastamisin falan diyee ondan şey etimboy kılo vs ıcın cagırıyolar ondandır s et gıtme uzaksa
Ne boşu? Ciddi şekilde söyledim. Gebelik durumu varsa arar. Yeni düzenlemeye göre 65+ isen de arar. Aile hekimliği para kasmak ve performans için kayıtlı olan kişileri yılda bir kez check up için arar zaten. Bakma kimsenin işini yapmadığına.Ne boş adamlarsınız iaqq Ne doğurmasi kaç yaşında adamsın boş yapıyor
Valla bizi arıyorlar ama çocuk için aşı yani ama senin yaş büyük dost ne olabilirki bu 😁🤣3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Bir de kadınları arıyorlar neden meme kanseri muayenesini aksattiniz diyeDoğumun yakınsa ararlar. Bir sağlıkcı olarak söylüyorum
Öyle desem bu herif beni keserdi. Gebelik dedik diye küfür ediyorBir de kadınları arıyorlar neden meme kanseri muayenesini aksattiniz diye
kanka buna benzer bi mevzuyu ben 2-3 sene önce yaşadım önemli bi kurumdan arayıp duruyorlardı toto korkusuna açmadım sonra adam mesaj attı cüzdanını düşürmüşsün diye muhtemelen sana ait ehliyet kimlik vs bişey bulundu oraya teslim ettiler kredi kartı vs bi kontrol et istersen3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Sağlık Ocağı zTen boktan her gittimde doktor hep aynı ilaçları yazıyor.Bu sağlık ocağı sadece bayanlarımı arıyor 😁😂🤣 arkadas covid çıktıktan sonra 18 yaş ve üstü yılda 1 kez ya kan testi için yada kilo boy için arıyorlar zaten
Büyük ihtimalle para gönderdiğin biri patlamıştır3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Siteden havale ile çekim yaparsan olacağı bu3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı
Gizli kan testiydi sanırımSağlık demissken bu popoya cubuk sokulan testin adı neydi hiç yaptıran oldumu nasıl duygu
Söyleseydin ya çalıştığını3 gün önce sağlık ocağı bana ulaşamadığı için annemi aramış sağlık ocağına gelsin diye bende aradım beni aramışsıniz dedim sağlık ocağına gelin dedi bende neden dedim sağlık ocağına git bilgi verirler dediler kapattı ilk başta önemsemedim gitmedim ama sonra düşündüm acaba sagliksal problemim var diye mi çağırdilar dedim sizce neden gel demişlerdir bilgisi olan varmı